Gogo Kidz Travelmate

Is de vakantie al geboekt? Of ben je nog bezig met plannen maken? Mocht je jouw autostoeltje mee willen nemen, dat is dit een ideale oplossing zodat je niet hoeft te slepen… De Gogo Kidz Travelmate zorgt er voor dat je jouw baby, dreumes, peuter of kleuter overal veilig en comfortabel mee kan laten reizen.

Eén van de grote problemen als je gaat reizen, is toch wel het vervoeren van je kind. Kinderen vinden het vooral prettig om veilig en vertrouwd in hun eigen stoel te zitten en te reizen. Dankzij de Gogo Kidz Travelmate is dat zelfs ook in het buitenland mogelijk! Niet alleen voor in het vliegtuig is het handig, maar ook in treinen en als je bijvoorbeeld van plan bent een auto te huren. Trouwens… in het vliegtuig mag hij gewoon mee als handbagage. Wel zo handig! Het is vooral makkelijk omdat je de hoogte zelf ook aan kunt passen aan de grote van de autostoel. Hij is opvouwbaar en neemt weinig ruimt in beslag. Je kunt hem dus overal opbergen.

Hij is dus wel erg handig en makkelijk in gebruik. Ik vraag me eerlijk gezegd af of en hoe vaak je dit ding veel zal gebruiken. Maar mocht  je problemen voorzien met het vervoeren van de kinderen tijdens de vakantie en je hebt geen zin om te gaan slepen met de autostoeltjes. Dan is dit zeker een oplossing.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Gegijzeld [bespreking]

Tja…. wat zou JIJ doen? Stel, je kunt het leven van je kind redden, maar …