Color On Sea

Zit je, net als ik, regelmatig kleurplaten uit te printen en is het tempo van de printer niet hoog genoeg om het tempo van je kleurende kind bij te houden? Dan is Color On Sea van University Games een hele leuke oplossing: ruim 3 meter kleurplaat!

De kleurplaat zit op een rol, waarin een puntenslijper voor de bijgeleverde wasco krijtjes zit. Handig! Zo is het totaalpakket makkelijk mee te nemen naar bijvoorbeeld een bezoek bij oma. Op de kleurplaat staan allerlei zeedieren. Gelukkig niet te klein, maar wel met de nodige details zodat er per vis of zeester verschillende kleuren gebruikt kunnen worden. Standaard zit er een setje van vijf wasco krijtjes bij. Vijf kleuren is niet veel. Zeker niet voor zo’n grote kleurplaat! De lengte nodigt namelijk echt uit om met meerdere kinderen, of met mama erbij, tegelijk te kleuren. Maar aangevuld met wasco en stiften uit onze tekendoos heeft met name mijn dochter van 6 jaar hier al veel plezier van gehad. En ondanks haar noeste arbeid (lees: tong uit de mond) is de rol nog niet op! En dat is geen enkel probleem. Je rolt de kleurplaat namelijk heel makkelijk weer op zodat de kleurplaat goed bewaard blijft en aantrekkelijk voor kinderen blijft om mee verder te gaan. Goed voor urenlang kleur plezier!

TIP: er is ook een Color On Prinses verkrijgbaar!

Bestel hier je eigen Color On Sea kleurplaat>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Kiekeboe – Dieren kleuren

KIEKEBOE! De dieren in dit boek kunnen zich heel goed verstoppen. Ze hebben allemaal kleuren …

Share
Share