Digikidz Toporom Wereld

DigiKidz Toporom Wereld is een cdrom voor kinderen van groep 7 en 8. Het is bedoelt om  topografie te leren. Er zijn meerdere manieren om dit te oefenen op de cd-rom en verdeeld over drie niveaus. Daarnaast kan je een toporace houden waarbij je de score op internet kan plaatsen.

Recensie

Topografie is nog steeds een onderdeel in het onderwijsprogramma. Vroeger was het een kwestie van stampen en eventueel ezelsbruggetjes voor jezelf maken. Tegenwoordig werkt het vaak nog steeds zo. Helaas blijft het dus lastig om te leren als dit niet je kwaliteiten zijn. Digikidz biedt echt uitkomst. Het zijn leuke spelletjes waardoor leerlingen iedereen op zijn/haar eigen manier topografie kan oefenen. Het maakt topografie uitdagend en leuk. Als leerkracht van groep 7 en 8 vind ik Toporom Wereld absoluut een aanrader!

DigiKidz TopoRom heb je in de volgende drie varianten:
– Nederland en België (groep 5 + 6)
– Europa (groep 7 +8)
– Wereld (groep 7 +8)

Digikidz heeft ook andere CD-roms om kinderen te helpen bij het leren. Voor bijvoorbeeld een beetje hulp bij het leren rekenen, grammatica, spellen en Engels. Deze CD-roms beginnen al bij groep 3 en groep 4. 

About Nora

l.ahles@almere-speciaal.nl'
Jonge moeder van een Jesse (2009). Parttime leerkracht. Gescheiden (2011) na huwelijk van 3 jaar. Hou van lezen, koken en mijn grote verslaving: social media.