Het voorleesboek voor de allerliefste papa!

Een vrolijk voorleesboek voor alle papa’s die graag voorlezen, of dat nodig eens moeten gaan doen. Dit boek bevat een verzameling versjes en verhaaltjes over bekende figuren, zoals bijvoorbeeld Kobus en Kwak, Daan en Doortje, het mannenkoor, de blote koning, haas en egel, het olifantje Oliebol en nog veel meer.
Maar natuurlijk komt er ook een knotsgekke, maar toch heel lieve papa om de hoek kijken. Een heerlijk boek voor jong en oud.

Recensie
Dit voorleesboek staat boordevol leuke en grappige verhalen. Mijn kinderen van 3  jaar en 6 jaar zijn gek op de verhalen van Marianne Busser & Ron Schröder, dus ook Het voorleesboek voor de allerliefste papa! vinden ze erg leuk. Alle verhalen in dit boek vinden ze leuk, maar ze moeten wel erg lachen om de papa-verhalen in dit boek. Zoals dat papa in de stromende regen zijn cadeautjes gaat zoeken in de tuin. Zijn kinderen hadden gezegd dat die daar verstopt lagen, terwijl achteraf bleek dat ze vergeten waren, om de cadeautjes daadwerkelijk in de tuin te verstoppen. Maar ook het verhaal dat papa op zijn handen van de trap afloopt, werkt bij mijn kinderen op de lachspieren.

Bijna elke avond voor het slapen gaan, willen mijn kinderen voorgelezen worden uit dit boek. In het begin mocht alleen papa dit boek voorlezen, maar nu mag ik het boek ook voorlezen. Het voorleesboek voor de allerliefste papa! is dan ook niet alleen leuk voor papa’s. Ook mama’s, opa’s en oma’s, juffen enz. zullen het erg leuk vinden om dit boek te gaan voorlezen.

Het voorleesboek voor de allerliefste papa! – Marianne Busser & Ron Schröder
Prentenboek, hardcover, 45 blazdijden, Unieboek
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Vol met wol

Soms worden er hele leuke prentenboeken uitgegeven. Vaak zelfs. En een enkele keer springt er …