IJs – boek met 30 recepten

IJs…. ik ben er dol op en heb die liefde doorgegeven aan mijn jongste zoon. Wij kunnen allebei op ieder moment van de dag, iedere dag van het jaar, zin hebben in ijs! En hoe leuk is het dan om ook zelf ijs te kunnen maken!

Algemene informatie
In 30 heerlijk verkoelende recepten deelt ijsfanaat Marleen Visser de edele kunst van het ijs maken. In ‘IJs’ vind je recepten voor roomijs, sorbetijs en ijslollies. Naast de basisrecepten leer je heerlijke en verrassende combinaties maken, zoals spicy honingijs met perzik & merengue, ijslollies met komkommer, munt & granaatappel of tahini-chocoladeijs met stukjes chocolade. Alle recepten zijn makkelijk thuis te maken met behulp van een ijsmachine, powerblender of wat ijsvormpjes.

Mening
Oh, ik krijg meteen zin in ijs, zeker in die combinatie van smaken die ik nog niet samen geproefd heb. De recepten zijn echt haalbaar, duidelijk geschreven en je hebt er weinig exotische dingen voor nodig. Ook leuk wanneer je een keer mensen te eten krijgt, of voor het maken van een bijzonder toetje tijdens de feestdagen!

IJs is geschreven door Marleen Visser en bevat hele mooie kleurenfoto’s. Het boek is uitgegeven als hardcover van 72 pagina’s door uitgeverij Becht. Bekijk / bestel dit boek hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Wat kun je nog meer met een courgette maken? [vegetarisch recept]

Ja, en dan krijg je een grote gele en groene courgette. Leuk, lekker en het …

Share
Share