Zoë & Silos – De Mangrove Musical in Koninklijke Burgers’ Zoo

Na de succesvolle première van de musical Deep Ocean Monsters in 2016 presenteert Koninklijke Burgers’ Zoo in samenwerking met Van Hoorne Entertainment de Mangrove Musical met Zoë en Silos in de hoofdrollen.

Zaterdag 8 juli tot en met zondag 27 augustus 2017 voert het Arnhemse dierenpark meerdere malen per dag de nieuwe musical in het Auditorium van het Safari Meeting Centre op. Hoofdrolspeelster Zoë uit Deep Ocean Monsters heeft in het dierenpark een nieuwe vriend ontmoet, Silos genaamd. Silos’ vader is parkranger in het natuurgebied in Belize dat Burgers’ Zoo al 28 jaar succesvol beschermt en dat de inspiratiebron vormt voor het nieuwste ecodisplay Burgers’ Mangrove. In Belize maken Zoë en Silos in een kleurrijk muzikaal avontuur kennis met een Caribische zeekoe, een morphovlinder en een wenkkrab.

Op www.burgerszoo.nl/musical is alle informatie te vinden.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

De prachtige onderwaterwereld van Burgers’ Zoo: Ocean [verslag]

Aan het eind van de Kerstvakantie, aan het begin van dit nieuwe jaar, mochten we …