Slim op het toilet de leukste weetjes voor het kleinste kamertje, door Ton Tyberg, uitgebracht door Deltas

Slim op het toilet – de leukste weetjes voor het kleinste kamertje

Slim op het toilet – de leukste weetjes voor het kleinste kamertje, is een boekje van 240 pagina’s, voorzien van een koord om het boekje op te hangen (bijvoorbeeld in het toilet). Het is gemaakt door Ton Tyberg en uitgebracht door Deltas

Slim op het toilet – de leukste weetjes voor het kleinste kamertje bekijk / bestel je hier >>>>

Slim op het toilet de leukste weetjes voor het kleinste kamertje, door Ton Tyberg, uitgebracht door Deltas

Omschrijving:
Dit boekje is speciaal voor weetgierige mensen die zelfs in het kleinste kamertje hun verstand niet op nul willen zetten. Van dieren die van geslacht kunnen veranderen tot de waarheid over vampiers, laat je bij elk toiletbezoek verrassen door originele weetjes en verbazingwekkende feiten!

Slim op het toilet de leukste weetjes voor het kleinste kamertje, door Ton Tyberg, uitgebracht door Deltas

Mening: wat een leuk boekje om naast je bed (of in de badkamer / toiletruimte) te leggen en regelmatig even op te pakken. Het staat vol met allerlei ‘weetjes’ die erg duidelijk uitgelegd worden. Zowel voor de kinderen als voor volwassenen leuk om dingen uit te lezen en te proberen te onthouden om zo later tijdens het eten indruk te maken ;-D

 

Bekijk op bol.com

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.