Festival: 2 turven hoog

Festival 2 Turven Hoog bestaat 15 jaar! Tijd voor een feestje!
Hoe zingt een boom? Kunnen voeten lachen en armen slapen? En hoe klinkt dans? Ontmoet Meneer Papier of Mister Hat en ga met Piet en het broertje van de maan op reis in Busganga en beleef grootse avonturen…..

Theater voor de allerkleinsten
Het festival is een activiteit van Stichting 2+. Doelstelling van de stichting is om theater voor de allerkleinsten in Nederland te verdiepen, om makers te inspireren en om het kwaliteitsaanbod te vergroten. Volgens ons is een voorstelling/kunst die boeiend is voor de allerkleinsten per definitie ook interessant voor alle leeftijden. Maar ook veel kunst gemaakt voor uitsluitend volwassenen is interessant voor peuters. Daarmee nemen wij de peuter als volwaardige bezoeker uiterst serieus, maar ook de volwassenen die samen met de kinderen van de voorstellingen genieten.We zoeken in de voorstellingen die we programmeren een gelaagdheid waarbij zowel kinderen als volwassenen esthetisch, inhoudelijk en emotioneel worden aangesproken.

twee-turven-hoog-trotse-moeders

Festival 2 Turven Hoog
Zaterdag 27 en zondag 28 september in Schouwburg Almere! Het avontuurlijkste festival voor families met jonge kinderen in Nederland. We maken muziek, dansen, genieten van theater en raken ook niet meer uitgespeeld! Festival 2 Turven Hoog is voor de kleinsten, de allerkleinsten, de aller-allerkleinsten, voor volwassenen, enfin voor iedereen (0-6 jaar).

Glimp
Trotse Moeders zal aanwezig zijn bij de première van theatervoorstelling Glimp, een muziekvoorstelling voor peuters gemaakt door Oorkaan. Uiteraard vind je binnenkort een verslag van dit bezoek op onze website!Glimp is een poëtische voorstelling waarin geïmproviseerde muziek, beeld en techniek samenkomen om de allerkleinsten een wonderlijke beleving te bieden. Hieronder de trailer van Glimp:

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Dubbel! in de tuin [recensie]

Eerder recenseerden wij al ‘Dubbel! onder water’ uit dezelfde reeks als het boekje ‘Dubbel! in …