Zing Air: Pop Shotz

zg530.popshotz.blaster.package.hiMet Pop Shotz kun je drie ballen, pijlen of raketten tegelijkertijd afvuren. Met welke weet jij het verst te schieten? Pop Shotz is geschikt voor binnen- en buitengebruik, vanaf 6 jaar.

Recensie

Voor de adviesprijs van € 14,99 krijg je wel een heleboel ‘veilig schietplezier’. Op de basis kunnen twee verschillende stukken gemonteerd worden en daardoor kun je er drie raketjes of drie pijlen mee afschieten (één voor één), of drie ‘kogels’ (zachte balletjes).Screenshot 2014-05-05 at 10.10.26

Voor de ‘kogels’ is een apart onderdeel te monteren en het verwisselen van de diverse onderdelen gaat eenvoudig en voelt degelijk aan.PopShots_01

Het materiaal is zacht en kan wel een aantal meters ‘vliegen’, maar mocht er per ongeluk iets of iemand geraakt worden, is het zeker niet pijnlijk of gevaarlijk waardoor dit speelgoed ook prima binnen gebruikt kan worden.

PopShots_04De balletjes voelen wel iets harder aan wanneer ze op je huid terecht komen, maar niet met een kracht waarmee bijvoorbeeld bloemenvazen omvallen.PopShots_02

Toch heb ik liever dat mijn kinderen er buiten mee spelen.Ik ben sowieso niet zo weg van ‘schiet’-speelgoed, en binnen wordt er toch wel snel iemand geraakt die zich dan minstens beledigd voelt.

Screenshot 2014-05-05 at 10.10.11Buiten maak ik samen met de kinderen een soort van hindernisbaan, waarbij ze als onderdeel ook moeten proberen een doel (papieren schietschijf of plastic fles) te raken.

En dan is dit een erg leuk stuk speelgoed, vooral omdat de kinderen per ‘doel’ een ander onderdeel van de Zing Air kunnen kiezen: voor de schietschijf worden de pijlen gebruikt, de fles wordt omgeschoten met een bal. Het”vecht” onderdeel waar ik als moeder niet echt zit te wachten is er uit gehaald en de kinderen kunnen ‘veilig’ schieten en spelen.

Zing Air Pop Shotz – Big On Toy Innovation (BOTI)
Bestel de Zing Air 3-in-1 Pop Shotz hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

NERF N-Strike Modulus ECS-10 – Blaster [recensie]

Je krijgt een heel arsenaal in één Blaster met de gemotoriseerde Modulus ECS-10 Blaster! Deze …

Share
Share