Fantasia VII

fantasia-7“Toen ik naar beneden keek, in de oneindige diepte onder me, begonnen mijn tanden weer te KLAPPEREN, maar nu van angst….. Vraag me niet hoe, maar in plaats van naar beneden te STORTEN, wist ik me toch weer op te trekken. Dat scheelde maar een SNORHAAR! Ik was bijna als een geplette muizenomelet geëindigd!!”

Zwarte Parel Tovenaar probeert alle talismannen te verzamelen om daardoor een mega kracht te ontwikkelen. Deze boze tovenaar is naar duizend jaar gevangenschap in de Duistere Draaikolk weer op vrije voeten gekomen. Geronimo beleeft allemaal avonturen om te voorkomen dat de Zwarte Parel Tovenaar in zijn plan slaagt.

Geronimo spreekt de lezers direct aan. Je hoeft de vorige edities niet eens gelezen te hebben, om direct in dit verhaal meegesleept te kunnen worden. Geronimo is niet alleen een superheld, maar ook een grappige kluns. Van bijna uitdroging, naar beneden storten tot aan een held zijn door de bevrijding van de vissen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het gebeurt in dit boek.

Het verhaal is een overweldigende combinatie van grapjes en super mooie gekleurde platen, 3D pagina’s met je eigen 3d bril en heuse echte GEUREN in het boek. Dit maakt het boek wel bijna levensecht! Bepaalde woorden op de pagina wijken af door kleur en vorm, bv. GEDACHTEN met hoofdletters en in geel of kleuren in alle kleuren, maar ook met lachende smiley’s. Met spelletjes achterin, recepten van lekkernijen, geheimschrift maar ook nog zoekplaatjes en puzzels. De uitgever vindt dit boek geschikt voor kinderen vanaf 9-10 jaar, maar ook iets jongere kinderen die al goed kunnen lezen, zullen veel plezier beleven aan Fantasia VII.

Bestel dit boek hier >>>>

Share

About Sharon Sourbag

shinsenveld@hotmail.com'
Moeder van 3 prachtige totaal verschillende dochters (5, 2 en 10 maand) en getrouwd met de liefste man.

Check Also

nijntjes voorleesfeest: speciale verzamelbundel voor 65 jaar nijntje

Eindeloos heb ik de boekjes van nijntje voorgelezen aan mijn kinderen. Nijntje aan zee, nijntje …

Share
Share