Internationale Vrouwendag

Vandaag, 8 maart 2020, is het Internationale Vrouwendag. Een dag waarbij we stil mogen staan bij Vrouwen. Welke rechten zij hebben, wat ze voor de wereld betekenen en wat er nog moet gebeuren om eerlijke kansen te creëren.

Een dag als deze mag door iedereen vrij ingevuld worden. Waar de een de noodzaak van demonstreren voelt, voelt de ander misschien geen enkel nut om er bij stil te staan. Zelf eet ik op een dag als deze het liefst een taartje, of een groot stuk chocolade 😉

In ieder geval aan iedereen die zich vrouw noemt: Fijne Internationale Vrouwendag gewenst!

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Van klein tot groots – Jane Goodall

Vandaag, op internationale Vrouwendag, vond ik het wel gepast om een hele sterke vrouw aandacht …

Share
Share