Als eerste weten dat je zwanger bent….

Zwangerschaps buik zwanger hartEr zijn vrouwen die gewoon “voelen” dat ze in verwachting zijn. Ze weten het op de een of andere manier en vaak klopt dat gevoel. Er zijn ook vrouwen die er bij de eerste wee achter komen dat ze een kindje krijgen. Het lijkt onvoorstelbaar, maar toch komt het regelmatig voor.

De meeste vrouwen letten echter op hun cyclus: wanneer de menstruatie uitblijft, is het tijd om te testen! Er zijn verschillende soorten zwangerschapstesten. De meest bekende zijn “Predictor”  en “Clearblue”. Naar de winkel dus!

Screenshot 2015-03-12 at 10.21.49En dan sta je in de winkel voor het schap met de uitgebreide keuzemogelijkheden. En komt de moeder van een klasgenootje van je oudste langslopen…. Of je wilt informatie over de verschillen van de diverse zwangerschapstests en de jongen in de winkel blijkt de zoon van je collega…. En bij het afrekenen doet de vaste caissière, die je al jaren kent, wel heel discreet, maar haar blik zegt genoeg!

Ander voorbeeld: je wilt foliumzuur kopen. Wanneer het in je winkelwagentje ligt, blijkt het toch de aandacht te trekken van je buurvrouw….

Dat, terwijl je partner de eerste is, waarmee je je vermoeden wilt delen. Mocht je inderdaad zwanger zijn, had je je voorgenomen de eerste drie maanden af te wachten voordat je het wereldkundig maakt. Naar een andere stad dan maar om je tests en vitamines te kopen?

Screenshot 2015-03-12 at 10.13.33Nee hoor, dat hoeft helemaal niet. Wanneer je winkelt bij ah.nl, kun je ook uit een ruim assortiment drogisterij artikelen kiezen. ah.nl werkt namelijk samen met Etos en daardoor hebben ze drie verschillende potjes foliumzuur en keuze uit maar liefst 13 verschillende zwangerschapstests.

En het mooie is, dat je ook informatie over de tests online kunt vinden. Je kunt er per test lezen wanneer en hoe je het moet gebruiken, dus je kunt een weloverwogen keuze maken. Nog een voordeel: je kunt ook het Etos-merk bestellen waardoor je voordeliger uit bent.

En wanneer je dan toch online je boodschappen doet, neem je toch meteen wat van de bonusaanbiedingen mee en wat verpakkingen van zware spullen, zodat je even niet hoeft te sjouwen. Heerlijk toch om jezelf, naast discretie, ook gemak te gunnen?

Share

About TM Archief

karina@eenstreepjevoor.nl'
In deze rubriek staan commerciële artikelen die al langer dan een jaar geleden zijn geplaatst en winacties die zijn afgelopen. Zo voorkomen we dat de informatie niet meer klopt / niet meer relevant is en is het duidelijk dat aanbiedingen en links niet meer actueel zijn.

Check Also

Wil je graag zwanger worden, maar ben je verslaafd?

Wanneer je een kinderwens hebt, wil je natuurlijk het beste voor het kindje wat je …

Share
Share