SES Strijkkralen Glow in the Dark Sterren-set

verpakkingMet deze SES set maak je van strijkkralen sterren, planeten en manen die in het donker licht kunnen geven.

Recensie
Strijkkralen zijn lang leuk voor kinderen (en voor volwassenen overigens ook, ik heb een aantal jaren geleden heel wat uurtjes samen met mijn dochters van nu negen en dertien met strijkkralen leuke dingen gemaakt).

Mijn jongste dochter is inmiddels negen en een poosje geleden dachten wij de strijkkralen wel te kunnen opruimen. No way, dat was geen optie. En inderdaad, van tijd tot tijd pakt ze haar spulletjes bij elkaar en gaat weer iets moois maken met de strijkkralen.

IMG_2632Deze Glow in the Dark Sterren-strijkkralenset van SES is een leuke! Gezien het thema, er staat allerlei voorbeelden in van sterren en manen en planeten, is dit een set die ook leuk is voor wat oudere kinderen. Geen lieve zoete diertjes en bloemetjes, nee stoere sterrenstelsels kan je maken. Geen prinsessen, dus absoluut ook leuk voor jongens. Cool toch, om de aarde na te maken?

IMG_2630De set bevat een grote hoeveelheid glow in the dark kralen, en die maken het natuurlijk extra leuk. Want ze zijn echt glow in the dark. Onder de trap hebben wij een voorraadkast en ik ben al meermalen de kast ingetrokken om die oplichtende sterren en planeten te bekijken. Helaas kreeg ik dat niet gevangen op de foto’s.

Maar wel is zichtbaar dat jongste al druk bezig is geweest met deze SES Glow in the Dark Sterren-strijkkralenset! Ze klaagde er overigens wel over dat niet alle kralen even groot zijn. IMG_2633Dat vond ze niet zo handig. En ik ben het wel met haar eens, met het strijken van de creaties, waardoor de kraaltjes aan elkaar moeten blijven zitten, is het niet prettig dat er een aantal kortere tussen zitten.

Afgezien daarvan is de SES Glow in the Dark Sterren-strijkkralenset  een leuke creatieve knutselset voor jongens en meisjes! Het setje is compleet met veel kralen, twee plankjes in de vorm van een cirkel en een ster en het onontbeerlijke strijkpapier. Ook zijn er voorbeelden voorhanden, zowel op de doos als daarin.

Glow in the Dark Sterren-strijkkralenset – SES
Bekijk op bol.comKnutselen, vanaf 4 jaar
Bestel deze strijkkralenset hier >>>>

IMG_2628

About Isolde

isolde@hupemail.nl'
Werkende moeder van twee dochters (11 jaar en 15 jaar) met thuis ook nog een gezellige beestenboel. Ik hou van lezen en muziek, yoga houdt me met beide benen op de grond en ik haak/maak graag de meest rare wezens in opvallende kleuren.

Check Also

Wie wint een groot Peppa pakket met onze winactie?

We hadden een leuke winactie waarbij we vroegen om creatieve bijdragen die te maken hadden …