Superjuffie! [luisterboek]

Screenshot 2014-05-18 at 14.04.54Juf Josje lijkt een heel gewone juf, maar er is iets bijzonders met haar aan de hand. Als er een dier in nood is, verandert ze namelijk in Superjuffie. Zodra ze een hap van haar krijtje neemt, krijgt ze superkrachten en schiet ze als een groene tornado door de lucht. Al snel ontdekken haar leerlingen haar gave, maar gelukkig beloven ze niets tegen de strenge directeur te zeggen. Samen verzinnen ze allerlei uitvluchten als juf Josje weer eens te laat op school komt met takjes in haar haar of een eendje in haar jaszak.

Ondertussen gebeuren er heel vreemde dingen in de stadsdierentuin: de directeur is plotseling vertrokken en er wordt een tijger ontvoerd. Komt Superjuffies hulp op tijd?

Recensie

Mijn tweeling van 7 reageert enthousiast wanneer ik deze luister CD laat zien: het is een boek wat ze goed kennen. Allebei hun eigen Superjuffies hebben het in de klas voorgelezen. Ik ken het niet, maar kan me helemaal voorstellen waardoor ze zo enthousiast zijn: het is een heerlijk verhaal.

Screenshot 2014-05-19 at 09.32.36Vanaf de start is het al leuk, een nieuwe juf in de klas, die duidelijk een geheimpje heeft, maar die wel heel lief en leuk is. Allerlei leuke, verschillende kinderen. Een echte boef, wat het verhaal spannend maakt, avonturen en een goede afloop. Erg leuk, ik ga eens op zoek naar de andere boeken over deze juf, die verandert in Superjuffie wanneer ze van een krijtje eet!

Het luisterboek Superjuffie! is niet alleen vanwege het verhaal, leuk om te horen. De heldere, prettige stem van Georgina Verbaan is erg aangenaam om naar te luisteren. Erg duidelijk en zonder de aandacht van het verhaal zelf af te leiden, leest ze het hele boek voor met een stem die klinkt alsof ze er zelf ook plezier aan beleefd. Kortom: dit luisterboek was een hele leuke manier om kennis te maken met Superjuffie! en zal nog vaak tijdens langere autoritten worden beluisterd.

Superjuffie! – Janneke Schotveld
Voorgelezen door Georgina Verbaan
Luisterboek, 3 CD’s, 2,5 uur
Bestel dit luisterboek hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Buffalo Bill en De Kleine Zeemeermin [luisterboek en leesboek]

Ik ben dol op luisterboeken en heb een heleboel Vlaamse luisterCD’s. De Nachtegaal (ook geschreven …

Share
Share