Het leven van een Loser: film en andere leuke dingen voor echte Loser-fans

Altijd leuk: een pakket ontvangen waarvan je de inhoud niet kent! Ditmaal was het aan mijn jongste zoon en een vriend om de ‘unboxing’ te doen. Tweelingzus komt aan het eind in beeld (althans… haar hand…)

Het Leven van een Loser: mijn jongste zoon is dol op deze boekenreeks. Op school hebben ze gelukkig ook allerlei delen, en die worden in de klas van mijn jongste zeer graag gelezen. Opvallend genoeg vooral door jongens, terwijl ze voor meisjes net zo leuk zijn. En dat geldt ook voor de film: Het Leven van een Loser: flutvakantie. Een film gebaseerd op het negende boek in de reeks.

De film: het Leven van een Loser 4: Flutvakantie:
Oma wordt 90 en naar aanleiding van haar verjaardag beginnen Greg Heffley en zijn gezin aan een roadtrip die ze nooit meer zullen vergeten. Greg heeft namelijk een plan. Hij wil de trip gebruiken om naar een game-beurs te gaan en zo (eindelijk!) beroemd te worden. Hij zorgt ervoor dat het gezin de weg kwijtraakt en dat is het startsignaal voor complete chaos… Klik hier voor de trailer >>>>

We hebben deze film uiteraard meteen gekeken en ik moet zeggen dat het een heerlijke film is om tegen de kerstvakantie in huis te halen. Misschien een idee om het Sinterklaas in te fluisteren? Het is een grappige, vrolijk film die geschikt is om met het hele gezin te bekijken.

Wanneer je kind een echte “Leven van een Loser fan” is, zijn er behalve deze film en de bekende boeken nog meer leuke items te koop. De tekeningen zijn echt erg komisch.

Verder zat in de verrassingsdoos nog een reis-editie van Wie is het. Handig om in de auto te leggen voor onderweg (bijvoorbeeld naar een Kerstdiner met familie…).

Kortom: we voelen ons geen losers met dit prachtige pakket!

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Jippie No More! op het Cinekid Festival en vanaf 13 december in de bioscoop.

Iedere herfstvakantie vindt Cinekid Festival plaats: het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. De nieuwste …

Share
Share