Dribbel houdt van voetbal

Dribbel houdt van voetbal. Leentje houdt van tennis. Samen met hun vriendjes gaan ze sporten in het park. Dat wordt leuk! Wint Steven bij het hardlopen? En maakt Dribbel een doelpunt?

Recensie
Wie houdt er nou niet van Dribbel en zijn vriendjes? Fien en Saar zijn in ieder geval dol op de lieve verhaaltjes. In dit boekje gaat Dribbel  samen met zijn vriendjes sporten.  De verschillende sporten zijn afgebeeld in vrolijke, duidelijke tekeningen.  Zo zijn ze gemakkelijk herkenbaar. Ieder vriendje heeft zijn eigen favoriete sport. Maar een ding vinden ze allemaal geweldig en wat dat is?  Je leest het in weer een leuk Dribbel-verhaaltje!

Dribbel houdt van voetbal – Eric Hill
Peuterboek, hard cover, Uitgeverij Unieboek | het spectrum bv
Klik hier om te bestellen via Bol.com >>>

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Waar is Dribbel?

Op TrotseVaders.nl schrijft Trotse Vader Eric stukjes over Nostalgie. Daarin gaat het over zijn herinneringen …

Share
Share