Hotel Transsylvanië game voor Nintendo DS

Help Mavis in dit griezelige avontuur te voorkomen dat meesterchef Quasimodo haar vriend Jonathan serveert als gerecht op haar 188e verjaardag! Monsters, zombies en eindbazen wachten op je in dit fantasievolle avonturenspel.

Recensie
Toen ik zag dat dit spel geschikt zou zijn voor kinderen vanaf 7 jaar, had ik wel mijn bedenkingen. Mijn zoon is net 7 jaar en ik kon me niet voorstellen dat hij Hotel Transsylvanië al een leuk spel zou vinden. Maar niets is minder waar… mijn zoon vindt het spel helemaal te gek! Als een volleerd speler baant hij zich een weg door het kasteel. Ik hoefde hem niks uit te leggen, hij ontdekte zelf wel hoe alles werkt. En dat bleek ook zo te zijn. Mijn zoon was al snel verder in het spel dan dat ik was. Uiteindelijk kwam het er op neer dat ik de hulp van mijn zoon nodig had om verder in het spel te komen… Mijn kinderen zijn duidelijk handiger in dit soort games dan ikzelf.

Met gemak verslaat mijn zoon de monsters en zombies. Af en toe moet ik hem even helpen met het lezen van wat de personen in het spel zeggen. Dit is soms nog iets te moeilijk voor kinderen die net leren lezen. Dat vind ik dan ook gelijk een nadeel; ze hadden het spel ook zo kunnen maken, dat de personen in het spel praten in plaats van dat je alleen maar moet lezen wat er gezegd wordt.

Handig is de plattegrond van Hotel Transsylvania. Op deze plattegrond zie je precies waar je bent in het hotel en waar je heen moet. Op deze manier kom je makkelijker verder in het spel. Als je het spel hebt uitgespeeld, krijg je toegang tot spannende nieuwe gebieden. Hier vind je dan tevens 10 bonus levels en 20 concepttekeningen. Wie de film Hotel Transsylvanië heeft gezien en deze film erg leuk vindt, moet zeker deze Nintendo DS spel eens proberen. Maar het spel is zeker ook leuk voor kinderen die de film niet kennen.

Bestel deze game hier>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

De Smurfen 2 – De Gevangene van de Groene Steen [recensie]

Verhalen van de Smurfen zijn dingen die al een hele lange tijd terug gaan voor …

Share
Share