Zie je ons?

Rustig naar gezichten kunnen kijken is heerlijk en leerrijk. Mama en papa, oma en opa, broer en zus, familie, vrienden of huisdieren. Hun gezichten spreken boekdelen.

Recensie
Zie je ons? is een fotoboekje vol met foto’s van gezichten. Niet alleen gezichten van mensen, maar ook van een hond en van een vis. Vooral lachende gezichten en elk gezicht is weer anders. Toen ik dit boekje voor het eerst zag, leek het me geen leuk boekje. Ik dacht van :”Is dit dan een leuk boekje voor peuters?” Maar ik bleek het volkomen mis te hebben. Toen ik het boek aan mijn dochter van 2 jaar liet zien, begon ze Zie je ons? aandachtig te bekijken. Niet eventjes, maar echt lang. Elk gezicht ging ze nauwkeurig bekijken. Ze wees van alles aan, wat ze zag. Zo zie je maar weer, kinderen kijken heel anders tegen dingen aan dan volwassenen. Ik wist niet dat peuters zoveel konden zien aan gezichten. Zie je ons? is dan ook een boekje, waar peuters uren in kunnen kijken.

Zie je ons? – Liesbeth Bernaerts
Peuterboekje, hardcover, 12 pagina’s, Uitgeverij Clavis
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Lees meer:
Zo zie ik eruit
Mijn lijfboek
Gekke poten

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Die daar – het allerleukste beeldwoordenboek voor dreumesen en peuters

Mijn peuter van net twee jaar kan geen genoeg van Die daar krijgen. Het grote …

Share
Share