VTech – Toet Toet Auto’s 2 in 1 Race Circuit

Het is tijd om te racen met de Toet Toet Auto’s 2 in 1 Racecircuit van VTech! Met de twee bijgeleverde raceauto’s kan er op een ronde of op een rechte baan worden geracet. Plaats de raceauto’s op de startlijn, beweeg de vlag-hendel om de auto’s te lanceren en de race kan beginnen! Druk op de verschillende gereedschapstoetsen, beweeg de lift omhoog of omlaag en draai het platform om de fijne motoriek te stimuleren…

Wanneer de Toet Toet Auto’s voertuigen over de sensor rijden, herkent het race circuit de voertuigen en hoor je vrolijke zinnetjes, korte melodietjes en grappige geluiden. In totaal zijn er 8 melodietjes en 2 gezongen liedjes die je kind al spelend te horen krijgt. Op deze speelset zit een volumeschakelaar en een automatische uitschakeling.

De 2 in 1 Racecircuit is een product uit de VTech Toet Toet Auto’s collectie. Het Race Circuit herkent naast de twee bijgeleverde auto’s ook alle andere Toet Toet Auto’s. Je kan deze speelset dus flink uitbreiden!

De VTech Toet Toet Auto’s 2 in 1 Racecircuit is bedoeld voor kinderen van 1 jaar tot 5 jaar en heeft een adviesverkoopprijs van € 49,99. Kijk voor meer informatie op de website van VTech.

Lees hier onze recensie>>

Dit product werd op de TrotseMoeders.nl stand op de Negenmaandenbeurs “live” getest. Lees over de ervaringen en meningen van de bezoekers van deze beurs.

Bestel hier de VTech Toet Toet Auto’s 2 in 1 Racecircuit >>>>

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Randy Rendier – Limited Edition van de Zoef Zoef Dierenfamilie van VTech

Voor Randy Rendier kan het niet snel genoeg kerst zijn, als er iemand een plekje …