Kerstliedje van Samson & Gert: Tingelingeling [video]

Screenshot 2014-12-21 at 19.24.53Nadat we voor de wat oudere kinderen een kerstliedje van Skylanders hadden geplaatst <klik hier> moesten we natuurlijk ook iets op onze website zetten voor de jongste kindjes.

We hebben gekozen voor dit vrolijke kerstliedje van Samson en Gert: Tingelingeling!

Screenshot 2014-12-21 at 18.19.37

Meer liedjes van Studio 100 vind je op de speciale Kerst CD

Bekijk op bol.comVoor de recensie, klik hier >>>>
Om deze CD te bestellen, klik hier >>>>

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Samson & Gert wordt Samson en …. Marie!

“Ik moest kloppen want de bel doet het niet“, zei ik gisteren nog tegen mijn …