Knuffelkussen

Vorige week was het zover. Op een geweldige locatie, midden in Dierentuin Amersfoort, werd het nieuwe product van Spinmasters (bekend van o.a. de Zoobles en de Bakugan) gelanceerd. In Amerika en Australië al een regelrechte hit en nu ook in Nederland en België: de Pillow Pets.

Het is een knuffel. Het is een kussen. Nee, het is een knuffelkussen!

De Pillow Pets knuffelkussens zijn lieve, leuke, schattige knuffeldieren die je met één handeling omtovert in een heerlijk zacht kussen. Er zijn allerlei verschillende Pillow Pets verkrijgbaar. Zoals de schattige paarse eenhoorn, het leuke rode lieveheersbeestje, de mooie zwart-witte pandabeer en de lieve bruine hond. De beesten zijn ongeveer 30 bij 40 cm en als je de klittenband (met beschermlabel) los maakt, heb je een flink kussen om heerlijk op weg kan dromen. Leuk voor thuis, om te sparen, om als cadeau te geven, maar zeker ook ideaal voor onderweg. Autorit, logeerpartij of vakantie. Je hebt altijd je favoriete knuffel bij je én een heerlijk zacht kussen mee waarop je kind heerlijk kan slapen.

De Pillow Pets zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen en hebben sterke stiksels. Hierdoor blijven ze mooi. Ook na jaren knuffelen! En je hoeft je geen zorgen te maken over vieze zwarte knuffels die je rond moet slepen. De Pillow Pets kan gewoon lekker in de wasmachine; hij komt er gegarandeerd als nieuw weer uit. De Pillow Pets hebben een enorme aantrekkingskracht op kinderen. Alle kinderen (jongens en meisjes in de leeftijd van 1 jaar tot 8 jaar) die aanwezig waren op de lancering van deze knuffelkussens, konden niet van de Pillow Pets afblijven. We waren dus stiekem heel erg blij dat ze er allemaal eentje mee naar huis mochten nemen. We vreesden al de afscheidstranen. Maar trek wel een uurtje uit als jouw kind zelf een Pillow Pets mag uitkiezen. Ze zijn allemaal zo leuk, dat kiezen erg moeilijk is…

Bestel hier je eigen Pillow Pets>>

Let op: door het succes in het buitenland zijn er nu al veel namaak knuffelkussens in omloop van een slechtere kwaliteit. Let hierdoor op het Pillow Pet logo op het voetje van het dier en op het “original” label.

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Een (modderig) Peppa-feest [verslag]

Sinds ik haar verteld had wat er op 23 juni op de agenda stond, vroeg …

Share
Share