Onderleggers voor ongemerkt leren

Leren bestaat voor een groot deel uit herhalen. En hoe fijn is het, wanneer dat deels ongemerkt lukt? Zeker met de naderende zomervakantie voor de deur is het een prima idee om één of meerdere onderleggers van uitgeverij Deltas in huis te halen. Deze zijn in diverse boekwinkels te koop.

De onderleggers zijn er in verschillende thema’s en zien er allemaal aantrekkelijk uit: prettige kleuren en erg duidelijk. Je kunt ze gebruiken als placemat waardoor je gedekte tafel er erg vrolijk uit ziet en je kind automatisch informatie tot zich kan nemen. Of je gebruikt ze als onderlegger op het bureau van je kind.

De educatieve onderleggers zijn er voor jonge kinderen, bijvoorbeeld met het alfabet of met de kloktijden. Voor wat oudere kinderen is er bijvoorbeeld een onderlegger over breuken en er zijn diverse topografie onderleggers.

Kortom: voldoende variatie, leuk om regelmatig iets nieuws aan te bieden. Je kind zal het echt leuk vinden!

 

Share

About Fenna

fenna@hupemail.nl'
Mijn naam is Fenna, ik ben samen met Jonah en Trotse Moeder van een aantal eigen kinderen, stiefmoeder van een aantal cadeau-kinderen en heb in mijn werk ook dagelijks met kinderen in diverse leeftijden te maken, dus ik kan vanuit een rijke ervaring voor Trotse Moeders schrijven en heb daar veel zin in.

Check Also

Het geheime leven van virussen

Er zullen weinig kinderen zijn die nog nooit van Corona gehoord hebben. Ze weten dat …

Share
Share