Garfield Kart Furious Racing [game]

Mijn broertjes was altijd grote fan van Garfield. De strips werden met veel plezier gelezen en hij had ook vaak een Garfield agenda voor op school en/of scheurkalender voor thuis. Inmiddels is Garfield niet alleen uitgegroeid tot filmster, maar ook tot icoon in de nieuwste racegame: Garfield Kart Furious Racing!

In deze game is Garfield zijn eigen luie zelf, dol op lasagne en nog steeds bevriend met Odie en Jon. Ook andere bekende personages uit de strips komen voor in de game, en je kunt zelf je favoriet kiezen om mee te karten.

Er zijn 16 verschillende circuits en verder is het gewoon een heerlijke game die je ook zonder veel oefening kunt spelen. Dat laatste is wel fijn, want je kunt het met meerdere mensen tegelijk spelen en zo is het gezellig om deze game met de kinderen te spelen.

Wij kregen de versie voor de Nintendo Switch om uit te proberen en het was echt leuk om te spelen. Je krijgt van tevoren het circuit te zien en speelt tegen je vriend(en) of tegen random personages. Ik speelde samen met mijn jongste zoon en bakte er uiteraard minder van dan hij, maar toch was het leuk. Zeker toen ik snel van start ging en enige tijd voor bleef liggen voordat hij me inhaalde!

Mijn jongste zoon heeft zelf ook een recensie geschreven over Garfield Kart: Furious Racing

Ik heb het spel garfield kart furious racing gekregen voor de recensie. Dit is mijn recensie daarvan.

Ik heb zelf niet heel van Garfield gekeken of gelezen. Maar toen ik het spel kreeg wou ik het wel proberen. Het spel is een race spel. Je kan het vergelijken met Mario Kart. Ik speel zelf best wel veel Mario Kart dus ik vind het wel leuk om wat andere personages te zien. In het spel speel je als een van de mensen (of katten) die je in Garfield kan vinden. Je racet op plekken die je ook kan vinden in Garfield. In het spel zijn er power-ups die er voor kan zorgen dat je eerste eindigt, want dat is natuurlijk de bedoeling.

Ik vind het spel leuk en ik wil het wel vaker spelen!

Over Garfield Kart: Furious Racing
In de game zijn zestien iconische circuits te ontdekken die allemaal gebaseerd zijn op de wereld van de beroemde, luie maar altijd hongerige, rode kater Garfield. De game is perfect om met vrienden en familie te spelen via split-screen races met vier spelers, of in online races tot acht spelers. Nintendo Switch-spelers kunnen zelfs gebruik maken van een lokale, draadloze verbinding om zo met acht verschillende consoles tegen elkaar te spelen. Verder kent de game drie verschillende modi: Grand Prix, Single Race en Time Trial.

Garfield Kart: Furious Racing is vanaf nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch en wordt in de Benelux uitgegeven door Mindscape.

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Everybody 1-2-Switch! [recensie]

De Nintendo Switch kan makkelijk gebruikt worden om samen met mensen spelletjes te spelen. Je …

Share
Share