Clics Toys bij de Blokker

Blokker is in samenwerking gegaan met Clics Toys een heeft grote sampling actie opgebouwd, alleen voor de klanten van de Blokker. Elke klant die bij de Blokker een product koopt krijgt een zakje Clics® aangeboden t.w.v. €1,99.

In het zakje zitten  22 onderdelen waarmee je een aantal kleine Clics® bouwwerken kunt ontwerpen. Daarnaast bevat elk zakje ook een kortingsbon van €5,- geldig bij de volgende Clics® aankoop bij Blokker. Tijdens de actie worden er 2 producten aangeboden bij de Blokker namelijk een grote ton met 175 onderdelen om je mooiste creaties te maken en allerlei zelfgemaakte onderdelen in elkaar te steken en de Nitro racewagen die je in 2 verschillende modellen kunt laten racen.

Clics® blokjes en accessoires gemaakt in 22 verschillende kleuren. Het is voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar.De verschillende modellen kan je bouwen in zowel 2D als 3D.

Bezoek de website www.clicstoys.com voor meer informatie.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Deze mensen bleken op een wel hele bijzondere locatie te gaan slapen…

Een nachtje doorbrengen zonder dat je weet waar, zou jij het doen? Ik weet niet …