Easyfitbag – een echt praktische rugzak [review]

Bekijk op bol.com

Rugzakken zijn erg handig voor Trotse Moeders. Met je spulletjes op je rug, heb je je handen vrij voor je kind(eren). Maar een standaard rugzak, met maar één groot vak, zorgt voor rommel en zit vaak niet lekker. Ik ben benieuwd of de Easyfitbag meer te bieden heeft!

Omschrijving
Rugtas uit de Easyfitbag serie van Reisenthel. Ruimte rugtas voor dagelijks gebruik. Kan op meerdere manieren gedragen worden, heeft verstelbare schouderbanden en heeft plek voor een laptop of tablet aan de achterzijde van het hoofdvak. De vakken sluiten afzonderlijk van elkaar en zijn makkelijk in gebruik door de ritsen in de tas.- Ook als handtas te gebruiken- Rits in het ruime hoofdvak- Gewatteerd vak voor een laptop of tablet- Handig voorvak met rits- Aanpasbare schouderbanden- Twee handvaten- Waterafstotende stof.

Ervaring
Zoals wel vaker wanneer er iets voor mij, als Trotse Moeder, binnenkomt, is mijn dochter meteen aan het bedenken wat ze er mee kan doen. Voordat ik de Easyfitbag zelf kan uitproberen, moet ik eerst aanhoren dat mijn dochter deze rugzak echt, echt nodig heeft wanneer ze volgend jaar naar de middelbare school gaat. Het achterste vak is dan voor de laptop, in het grote vak kunnen haar etui, schriften en broodtrommel en in het kleine vakje past precies haar sleutel, pakje zakdoeken en telefoon…

Jammer, dochterlief, deze rugzak is echt voor mama! Want mama heeft al meteen gezien dat deze Easyfitbag meer te bieden heeft dan de gemiddelde rugzak. Ten eerste is hij licht en toch opvallend stevig uitgevoerd. Deze rugzak kan echt tegen een stootje (ik heb hem inmiddels al maanden intensief gebruikt en hij ziet er nog uit als nieuw!)

Het achterste vak is groot qua oppervlakte, maar niet ruim / breed. Het is gewatteerd, dus prima geschikt voor laptop, tablet of e-reader. Ook kan er een tijdschrift in, of een schrijfblok.

Het grote vak in het midden is erg ruim. daar kun je alle spullen kwijt die je mee wilt nemen. Wanneer je de rugzak openmaakt en bijvoorbeeld open naast je stoel wilt zetten om er af en toe iets uit te halen, kun je aan de bovenkant de sluiting dichtmaken zodat niet alles er uit valt.

 

Het voorvak is ook ruim en daarin kan naast telefoon en sleutelbos ook nog bijvoorbeeld een pakje snoetenpoetsers of een klein knuffeltje voor je kind. Kortom: echt een supermooie en praktische rugzak van opvallend goede kwaliteit. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Tegen het begin van volgend schooljaar laat ik mijn dochter er ook een uitkiezen!

Deze Easyfitbag rugzak is er in 6 verschillende varianten. Om ze allemaal te bekijken, klik hier >>>>

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

“Mag ik een iPhone?” Zo pak je dat aan

Kinderen komen steeds vroeger in aanraking met smartphones. Het is dan ook niet gek dat …

Share
Share