SNEAK PREVIEW: De Club van Lelijke Kinderen

De opnames van De Club van Lelijke Kinderen zijn nog maar net afgerond en toch is er net een trailer vrijgegeven van deze super spannende jeugdfilm naar het gelijknamige boek van Koos Meinderts. De Club van Lelijke Kinderen draait vanaf juni 2012 in de Nederlandse bioscopen en is in oktober 2012 op televisie te zien bij de NCRV.

Het verhaal
De Club van Lelijke Kinderen vertelt het verhaal van een president die besluit om alle lelijke kinderen op te sluiten. De 11-jarige Paul is een onzekere jongen met flaporen. Wanneer hij op een dag een gele bus het schoolplein op ziet rijden en hij een ruzie opvangt tussen Secretia en zijn schooldirecteur, voelt hij dat er iets staat te gebeuren. Na een fotoshoot moeten Paul en een paar lelijke klasgenoten mee op ‘schoolreisje’. In de bus heeft Paul al snel door dat dit niet zomaar een uitstapje is, maar dat de kinderen naar een geheime plek worden afgevoerd. Hij verzint echter een list en weet te ontsnappen. Maar dan zet een bountyhunter de jacht op hem in. Kan Paul hem afschudden en, nog belangrijker, kan hij de andere kinderen bevrijden en de president verslaan?

De hoofdrollen in deze spannende kinderfilm zijn voor de jonge acteurs Sam Peetz, Rosaline Lantink en Daan Stoevelaar. Verder spelen onder anderen Joep Sertons, Tooske Ragas, Roeland Fernhout, Katja Römer-Schuurman, Cas Jansen, Annelieke Bouwers en Maarten Wansink, Art Rooijakkers, Miryanna van Reeden, Iven Cudogham, Tamara Brinkman en Theo Maassen.

Meer weten over deze film? Kijk dan op www.declubvanlelijkekinderen.nl.

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Win 4 vrijkaartjes voor de première van de film Berend Botje – het mysterie van het ei [winactie]

Vanaf 29 september 2021 is de bioscoopfilm Berend Botje: het mysterie van het ei te …