Mijn kleuterbijbel

mijn_kleuterbijbelMijn kleuterbijbel is een klein (A5 formaat) boekje met heldere duidelijke illustraties. Het is geschreven door Christina Goodings en Nelleke Scherpbier en uitgegeven door uitgeverij Callenbach.

Het is een vrolijk ogend handzaam boek met wonderlijke verhalen van lang geleden uit de bijbel. Op elke bladzijde wordt in begrijpelijke taal het verhaal verteld en op de bladzijde ernaast wordt het vertelde verhaal uitgebeeld door schitterende mooi gekleurde illustraties.

Screenshot 2013-12-22 at 09.36.02Mijn jongste zoon, die verstandelijk gehandicapt is, vindt dit een heel mooi boek. Hij kijkt naar de illustraties en vertelrzijn verhaal erbij. 46 korte verhalen kun je lezen beginnend bij ” In het begin”  tot ” Goed nieuws”.  Vele kinderbijbels kunnen hier een voorbeeld aan nemen.  Hij heeft het boek ook meegenomen naar school (speciaal onderwijs) en ook hier waren ze erg lovend over hoe het verhaal kort en bondig verteld werd.

Bestel dit boekje voordelig bij bol.com, klik hier >>>>

Share

About Ingrid

tonnie.hospers@zonnet.nl'
Ik ben getrouwd met Tonnie en moeder van drie kinderen. Myrthe geboren in 2002, Stefan in 2004 en Patrick 2006. De jongste is verstandelijk gehandicapt wat zich uit in een ontwikkelingsachterstand van ruim een jaar tot anderhalf. Hij zit op speciaal onderwijs maar is een heerlijk spontaan, lief, ondernemend maar soms ook erg ondeugend jongetje. Het hebben van een kindje wat anders is dan gemiddeld heeft natuurlijk wel zijn invloed op het wel en wee in het gezin maar we proberen er allemaal zo normaal mogelijk ermee om te gaan. Ik ben supertrots op alle drie mijn kanjers. Myrthe en Stefan leren door Patrick rekening te houden met anderen die anders zijn/denken/doen. Ze zijn lief behulpzaam en zorgzaam en hebben een groot verantwoordelijkheids gevoel t.o.v. hun broertje. Naast het recesseren werk ik nog 2 dagen in het ziekenhuis als secretaresse en 1 avond per week in de thuiszorg als ziekenverzorgende. Naast het zorgen voor anderen vindt ik lezen helemaal top evenals dingen ondernemen met het gezin en heerlijk buiten zijn. Lezen is voor mij een heerlijk moment voor mezelf hetgeen ik dan ook probeer iedere dag te creëren al is het maar een half uurtje.

Check Also

nijntjes voorleesfeest: speciale verzamelbundel voor 65 jaar nijntje

Eindeloos heb ik de boekjes van nijntje voorgelezen aan mijn kinderen. Nijntje aan zee, nijntje …

Share
Share