Pingu voor altijd

Lach en giegel mee met Pingu, zijn vriendjes en familie bij deze nieuwe collectie hilarische avonturen. Pingu voor altijd, de ultieme collectie bevat 24 afleveringen die door de fans gekozen zijn als grappigste en beste afleveringen. Een DVD vol avonturen van de grappigste pinguïn.

Recensie

Wat een heerlijke DVD. Mijn kinderen kende Pingu al van enkele filmpjes die we op Youtube hadden gevonden. Die waren al favoriet en moesten geregeld aangezet worden. Wat was de verrassing groot toen we opeens een DVD van Pingu hadden vol avonturen. Alle afleveringen werden gelijk achter elkaar gekeken. Stoppen was geen optie. Beter gezegd… het is nu de favoriete DVD van mijn peuter en kleuter. Hoe dit komt? Pingu is een eenvoudige animatie vol grappige situaties. Het beeld maakt het verhaal en dit zit gewoon goed in elkaar. Een leuke DVD voor jongere kinderen.

 

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Nu uit op DVD: De Inspirator

De film De Inspirator heb ik helemaal gemist in de bioscopen, maar toen ik er …