De Kids2Sit

De Kids2Sit is een zitje dat eenvoudig in je kinderwagenbak geplaatst kan worden waardoor je jouw baby en je oudere kind tegelijk mee kunt nemen. Je baby houdt alle bewegingsvrijheid, terwijl je andere kind comfortabel en veilig kan zitten. En jij kunt gewoon goed achter de kinderwagen lopen en beide kinderen kunt aankijken. Jullie zijn gemakkelijk, maar bovenal veilig op pad. Mede doordat je peuter niet zomaar weg kan rennen.

De voordelen op een rij:

  • 1 kinderwagen, 2 kinderen.
  • Vergroot op een veilige manier jouw bewegingsvrijheid.
  • Beide kinderen kijken in jouw richting.
  • Dankzij de speciale tunnelvormige zit verliest je baby geen bewegingsvrijheid
  • De ergonomische voorgevormde zitting zorgt voor een comfortabele en veilige steun voor je kind.
  • De meegeleverde veiligheidsgordel garandeert de veiligheid van je kind op de kinderwagen.
  • Je kunt het zitje laten zitten als je de kinderwagen opvouwt.
  • Je neemt de Kids2Sit makkelijk mee in je tas of kinderwagen.

De flexibiliteit, het geringe gewicht en de stabiliteit zijn de voornaamste eigenschappen van de Kids2Sit. Doordat hij verstelbaar is in de breedte van 28 cm tot 34 cm, past hij op de meeste kinderwagens. De Kids2Sit is uitgebreid getest door het Duitse keuringsinstituut TuV en voldoet aan alle eisen. Hij heeft een verkoopadviesprijs van € 49,95 en is optioneel te gebruiken met de Kids2Sit Beugel en/of Kids2Sit Stabiliteitsriem.

Kids2sit Beugel (optioneel)
De universele beugel voorziet je kind van extra veiligheid wanneer de afstand van je kind tot de hendels van de kinderwagen te groot is. Dankzij de speciale adapter kan je de beugel snel losmaken van de kinderwagen. De beugel is geschikt voor verschillende breedtes (43 – 55 cm) van kinderwagens.

Kids2sit Stabiliteitsriem (optioneel)
De stabiliteitsgordel wordt aangeraden voor alle kinderwagens met een hard omhulsel. De gordel ontlast namelijk de adapters waarmee de kinderwagenbak op het frame zit. De stabiliteitsgordel is verstelbaar voor de verschillende breedtes van de diverse kinderwagens.

Lees hier onze recensie>>

Dit product wordt op de TrotseMoeders.nl stand op de Negenmaandenbeurs “live” getest. Lees hieronder de ervaringen en meningen van de bezoekers van deze beurs.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Kinderen meenemen op de scooter: mag dat?

Veel Nederlanders rijden op een scooter. Vooral in de stad is een scooter een handig …

Share
Share