De tijdrit

de rijdritVandaag is de grote fietswedstrijd. Eric spreekt met Emily af om naar de finish te kijken en samen te gaan picknicken. Eric pakt zijn spullen, een bloemetje voor zijn vriendinnetje en springt op zijn fiets. Maar de wedstrijd is al begonnen! Eric belandt er middenin. Als hij nu maar niet te laat komt voor de picknick…

Recensie
Een heerlijk en ontroerend verhaal over Eric en Emily die stapelgek op elkaar zijn. Eric en Emily willen samen naar de fietswedstrijd kijken en daarna samen gaan picknicken. Eric moet nog een stuk fietsen om bij Emily te komen, maar dat is geen probleem want hij heeft tijd genoeg. Maar als hij onderweg naar Emily is gebeurd er van alles om hem heen; de ene fietser fietst in het water, de andere fietser krijgt een lekke band en bij weer een andere fietser valt het wiel van de fiets af. Eric doet zijn best om al deze fietsers te helpen, maar ja ondertussen zit Emily wel op hem te wachten. Hoe loopt dit af???

P1350905De tijdrit is een schitterend verhaal over de vriendschap/liefde tussen Eric en Emily. Tijdens het lezen leef je al gauw helemaal mee met Eric die op tijd bij zijn vriendin Emily wil zijn. Zelfs als lezer wil je maar één ding; dat Eric zo snel mogelijk bij Emily is. Het einde van het verhaal is dan ook verrassend mooi!

De tijdrit – Rod Waters
Prentenboek, 32 pagina’s, hardcover, Van Goor

Bestel dit mooie boek hier >>>>

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Abel en Ad [bespreking]

Mogen een eekhoorn en een rat wel vrienden zijn? Goede vraag… mogen een eekhoorn en …