Absolutely Fabulous, the movie! [trailer]

We moeten nog even wachten, maar dan wordt het genieten van fans van de comedyserie Absolutely Fabulous. Er komt namelijk een echte speelfilm, met de originele cast waarbij Jennifer Saunders (inmiddels 57 jaar, in de rol van Edina) en Dawn French (nu 58 jaar, in de rol van Patsy) uiteraard de hoofdrollen hebben en heerlijk herkenbaar zijn voor iedereen die de serie ooit gezien heeft. Kijk maar naar de trailer:

De film Absolutely Fabulous zal vanaf 21 juli 2016 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

De partycrasher

De “shopaholic-boeken” zijn aan me voorbij gegaan, maar “Verras me” is echt een boek waar …