Fisher-Price geavanceerd wipstoeltje Rain Forest

fisher-price-trotse-moeders-wipstoeltje-3Wipstoeltje met rustgevende trillingen en een betoverende waterval uit het regenwoud met diertjes om baby tot rust te brengen en te vermaken. De afneembare speelgoedboog is interactief en bevordert de ontwikkeling van uw baby. 

Recensie

Screenshot 2014-12-12 at 08.39.45Naast Trotse Moeder van 3 fantastische volwassen kinderen ben ik ook oma van 2 lieve kleinzoontjes: 1 van ruim 2,5 jaar en 1 van 3 maanden. Ik kreeg de gelegenheid om met het kleinste mannetje een stoeltje van Fisher-Price te testen, wat een feest!!

Om te beginnen al hoe het wipstoeltje eruit ziet… daar wordt je vrolijk van.. geweldig die kleurtjes!! (en wat een verschil met het stoeltje waar onze kinderen in hebben gezeten) Wat ben ik dan een bofferd dat ik door m’n kleinkinderen dit mee mag maken!! Maar goed dat is het uiterlijk! Hoe zou het bevallen?fisher-price-trotse-moeders-wipstoeltje-2

De kleine man ligt erin als een prins en z’n oogjes gaan alle kanten op! Er is ook veel te zien en te horen! Het prikkelt hem enorm.. geluid.. beweging…

De foto’s en het filmpje spreken voor zich…nadat we de batterijen erin hadden gestopt begon het feest pas echt!! De waterval begon te bewegen met geluid.. er waren dieren geluiden.. als je aan de hangende diertjes trok begon het bovenin ook te bewegen en als klap op de vuurpijl..

Bij z’n voetjes zit een soort van bakje waar ook een batterij in moet.. als je dat aanzet gaat het stoeltje trillen.. geweldig!! Hij vond het heerlijk!!

Over een tijdje gaat hij van alles zelf vast pakken dan wordt het nog leuker…!!!

Fisher-Price Baby Gear Rainforest Wipstoeltje
Bekijk op bol.comGeavanceerd wipstoeltje, maximale gewicht 9 kg
4 ‘D’ Alkaline batterijen niet inbegrepen
Bestel deze wipstoel hier >>>>

fisher-price-trotse-moeders-wipstoeltje-4fisher-price-trotse-moeders-wipstoeltje-1

About Lida Bes

lida.bes@gmail.com'
Mijn naam is Lida Bes en naast Trotse Moeder van 3 fantastische volwassen kinderen ben ik ook oma van 2 lieve kleinzoontjes.. één van bijna 3 jaar en één van 4 maanden.

Check Also

Fisher-Price peutertelefoon met trektouw [recensie]

Sommige speelgoedartikelen zijn gewoonweg klassiekers. Ze zijn al jaren op de markt en zullen dat …