Even voorstellen: Trotse Moeder Irene

irene Mijn naam is Irene en schrijven is mijn passie. Ik ben dan ook erg blij dat ik sinds 2010 artikelen, blogs en recensies kan schrijven voor TrotseMoeders.
Ik heb een dochter (2006) en samen hebben we een echt meidenhuishouden. Het is hier in huis dus altijd een gezellige, vrolijke boel! 😉

Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerker en dat doe ik met veel plezier. Na het eten en drinken kunnen de kinderen lekker binnen of buiten spelen en wekelijks bieden wij een leuke knutselactiviteit aan. Ook tref je mij vaak strijkend aan op school… Tja, raar maar waar! Strijkkralen is namelijk een populaire bezigheid van veel kinderen.

In mijn vrije tijd ben ik dol op lezen, spelletjes spelen, wandelen, koken, fotograferen en creatief bezig zijn. Afgezien van het wandelen, zijn dat ook activiteiten waar mijn dochter dol op is. We knutselen samen dus heel wat af, hebben een enorme verzameling gezelschapsspelletjes en in de keuken zit ik meestal niet verlegen om een hulpje. Wanneer er hier nieuwe kinderboeken in huis komen om te recenseren, worden die vaak direct onder mijn neus weggekaapt. We kunnen allebei ook heerlijk genieten van even lekker onderuit hangen op de bank met een goed boek!

Verder grijp ik eigenlijk elke mogelijkheid aan om foto’s te maken. Omdat een goede vriendin van mij onlangs de webwinkel Ingeborg Jewelry heeft geopend, ben ik sinds kort bezig met het fotograferen van sieraden. Samen proberen we haar handgemaakte armbanden, kettingen en oorbellen op z’n mooist op de foto te krijgen.

Mijn levensmotto is: geniet van de kleine dingen in het leven. Dat is ook iets dat ik mijn meisje graag mee wil geven. Wie het geluk vindt in kleine, simpele dagelijkse bezigheden, leeft met een groot geluk!

Share

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Even voorstellen: Trotse Moeder Inge

Na een tijdje met maar een paar mensen de websites TrotseVaders.nl en TrotseMoeders.nl draaiende te …

Share
Share