10 Jaar Studio 100 Zomerfestival

Op 25 en 26 juni 2011 is het groot feest in Ahoy Rotterdam! Al je favoriete Studio 100 figuren komen samen om deze 10de verjaardag met jou te vieren! Dans, zing en feest mee met onder andere Mega Mindy, Kabouter Plop, Piet Piraat, Amika, Bumba, Samson & Gert en natuurlijk de meisjes van K3. Het belooft een groot verjaardagsfeest te worden met daarbij natuurlijk een hele grote taart!

10 jaar Zomerfestival
Vanaf 2001 werd het Zomerfestival georganiseerd in Ahoy Rotterdam. Ook de jaren daarna werd deze locatie aangehouden, met één uitstapje naar de Amsterdam Arena afgelopen jaar. Kabouter Plop, Samson & Gert en de meisjes van K3 zijn al vanaf het eerste jaar aanwezig bij dit grote familiefeest en er kwamen in de loop der jaren steeds maar meer karakters bij! Zo is ook Piet Piraat  een trouwe bezoeker. Met zijn schip De Scheve Schuit bezocht hij het Zomerfestival al vanaf 2002! In de jaren daarna volgden al snel de superheldin Mega Mindy, het grappige clowntje Bumba en ook  het populaire Huis Anubis en Amika! Kortom, Ahoy Rotterdam wordt het laatste weekend van juni 2011 omgetoverd tot een groot verjaardagsfeest met al jouw favoriete Studio 100 figuren!

Kaarten bestellen
Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 10 euro en zijn te bestellen via See Tickets: 0900-300.5555 (€ 0,45 p.m.) en www.seetickets.nl of de Nationale Theaterkassa:  0900-9203 (€ 0,45 p.m.) en www.ntk.nl.

Officiële kaartverkoop K3
Studio 100 betreurt het dat er op verschillende plaatsen op internet tickets voor de K3 shows worden aangeboden tegen woekerprijzen. Deze ticketprijzen liggen veelal ver boven de normale kaartprijzen die variëren van 15 tot 26 euro ex. reserveringskosten. De officiële kaartverkoop voor de K3 shows gaat enkel via See Tickets en de Nationale Theaterkassa. Studio 100 raadt ten zeerste af tickets via andere kanalen dan deze te bestellen. Meer informatie is te vinden op www.studio100.nl

Lees meer:
Stoere brillen van Mega Mindy en Piet Piraat
Nieuwe avonturen van Bumba en Suzu op DVD
Kinderen voor Kinderen festival in Alphen afgelast

Share

About Tabitha

atkooijman@live.nl'
Ik ben gelukkig getrouwd en trotse tante van een nichtje en neefje. Ook ben ik huisvrouw en dol op onze huisdieren. Ik vind het leuk om met taal en teksten bezig te zijn over diverse onderwerpen. Verder lees ik graag en houd ik van tekenen, schilderen, sieraden maken, speksteen bewerken en in de tuin bezig zijn.

Check Also

K3 – Vleugels [première-verslag van de nieuwe show van K3]

Het verslag van de première van de nieuwste show van K3: Vleugels komt van mijn …

Share
Share