Dora’s Vriendschapsfeest

Screenshot 2014-02-26 at 09.44.09Vriendjes maken, leren omgaan met leeftijdsgenootjes, samen met andere kinderen leren spelen. Allemaal dingen die een kind gaat leren vanaf ongeveer 2-jarige leeftijd. De wereld wordt groter en onder begeleiding van ouders/opvoeders of in de veilige omgeving van peuterspeelzaal, kinderdagverblijf of kleuterschool wordt geleerd hoe dat nou eigenlijk werkt, vriendschap.

Nick Jr. heeft in de weken 24 maart t/m 4 april dit thema opgepakt in de serie “Stap voor Stap de wereld ontdekken met Dora“. Twee weken lang nieuwe afleveringen waarin Dora een echt team leert te vormen, met haar vriendjes op reis gaat, en een spannend verjaardagsavontuur beleeft! Samen met Dora leert jouw kind stap voor stap hoe je vrienden maakt, hoe je zo goed mogelijk kunt samenwerken en hoe je samen met vriendjes echte avonturen beleeft. Ook leuk om samen met je kind(eren) naar te kijken, zodat je er later nog over kunt praten.

Nick Jr. richt zich op de allerkleinsten van 2 t/m 5 jaar oud en is elke ochtend te zien op Nickelodeon. De nieuwe afleveringen “Dora’s Vriendschapsfeest” zijn vanaf 24 maart dagelijks (ma-vr) om 8.30 uur te zien.

Screenshot 2014-02-26 at 09.43.46

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Internet en TV combineren voor een persoonlijke ervaring

Met een internet en TV abonnement heb je een combinatie in huis die van televisie …

Share
Share