Minions ‘Hoe Gru een superschurk werd’ [premiere-verslag]

Op 20 juni 2022 was het dan eindelijk zover… De première van de Minions ‘Hoe Gru een superschurk werd!

Al weken werd er thuis naar toe geleefd, een echte première, wie komen er allemaal en heel belangrijk ‘wat doen we aan?’ Zaterdagavond zijn er verschillende setjes gepast en na wikken en wegen werden de kleren voor de volgende dag klaargelegd.

De volgende morgen waren we al vroeg wakker, want het was ook nog eens vaderdag!! De meiden hadden mooie knutsels gemaakt, een telefoonhouder en een ‘je hebt veel in je mars’ poster! Daarnaast nog een baardverzorgingsset, een kaasplankje en een Max Verstappen t-shirt! Dik verdiend, hij is natuurlijk de beste vader die er bestaat!

Na het ontbijt hebben we snel Ollie weggebracht naar opa en oma, die kon natuurlijk niet mee. Na een uurtje rijden waren we er. De bioscoop is in de Westfield Mall of the Netherlands. Een enorm winkelcentrum waar wel 280 winkels zitten. Het winkelcentrum is indrukwekkend, voelt Amerikaans aan en zoals ze zelf pretenderen is het de Lifestyle experience van Nederland!

Eenmaal bij de bioscoop aangekomen was het al druk, de eerste bekende Nederlanders en influencers zagen we al. De tweeling Mylene en Rosanne zagen de meiden direct… daar wilden ze wel mee op de foto. Eerst maar eens naar binnen….

Eenmaal binnen kwamen we al snel ‘echte’ minions tegen en enthousiast werden we begroet en mochten de meiden met ze op de foto.

Hierna zijn we naar boven gegaan, daar was een groot podium waar ‘Hallo Kids radio’ stond om het publiek op te warmen. Er werden danswedstrijdjes gedaan en Diede ging helemaal los… maar er waren nog meer danstalentjes, dus tot haar teleurstelling won ze niet. Dat was al snel over toen ze ontdekte dat er donuts waren. Jummie!! Echte minions donuts in het thema… te leuk!

Hierna kwamen de aanwezige stemacteurs o.a. Raymond Thiry, Edsillia Rombley en Murth Mossel op het podium. Een voor een werden ze geïnterviewd, wat ze leuk vonden aan het inspreken, of ze het moeilijk vonden, of ze leken op de personages enz. Leuk om hun verhalen te horen. Toen dat afgelopen was kregen we nog een optreden Stefania. Wat kan ze goed zingen!!

Na het optreden hadden de meiden eindelijk genoeg moed verzameld om Mylene en Rosanne om een foto te vragen… Dolblij liepen we hierna naar de bioscoopzaal.

Eenmaal in de zaal werden we verrast met een goodiebag op onze stoel… wat een verwennerij!!

En toen begon dan de film waarvoor de gekomen waren. Ik moet bekennen dat als enige van de familie geen Minions fan ben. Sebastiaan en de meiden vonden de vorige films al superleuk. Maar ik moet eerlijk bekennen, ik heb hardop gelachen bij de film. Er zit echt genoeg humor in om als volwassenen de hele film te bekijken (en niet afgeleid te raken). En niet alleen ik, Sebastiaan en de meiden hebben genoten. Met regelmaat hoorde ik de hele zaal in lachen uitbarsten, groot en klein, iedereen vermaakte zich!

Ik wil niet teveel verklappen over de film, want je moet hem echt zelf gaan bekijken… maar in het kort zie hoe de 12 jarige GRU zijn Minions ontmoet en samen met hen plannen smeedt om de wereld te veroveren. Als er een plekje vrij komt in de grootste schurkenbende wil GRU daar graag bij aansluiten… maar of dat nu goed gaat?

Heb je zin om als gezin een vrolijke, humoristische, feelgood film te bekijken? Ga dan zeker naar deze toe!!

Moe, maar voldaan zijn we terug naar huis gereden… eenmaal in bed vroegen de meiden…. Mogen we volgende week weer naar een première? Volgens mij was het een geslaagde dag 😉

About Kathleen van der Hijden

Ik ben Kathleen van der Hijden en trotse moeder van 2 dochters. Merel is de oudste, alweer 10 jaar oud en Diede is 8 jaar.Hiernaast vinden we het leuk om met het gezin op pad te gaan, samen met mijn vriend (de vader van onze dochter, ik wacht nog steeds op een aanzoek ) hebben we al vele museums, verschillende dierentuinen en andere uitstapjes gemaakt. Als laatste maakt Ollie onze hond het gezin compleet, als het kan gaat hij mee op pad.

Check Also

Disney’s ‘Lightyear’ vanaf 15 juni in de bioscoop! [première-verslag]

Opgelet stoere moeders (en vaders)! De film ‘Lightyear’ draait vanaf deze week in de bioscopen! …