Leuke uitspraken van ons kleine Josephientje – deel 2: eten [persoonlijke blog]

leuke-uitspraken-blog-copyright-trotse-moeders-albertine-6Laatst kwam ik in de la een notitieboekje tegen met leuke uitspraken van Josephine, toen het nog een Josephientje was … Zo grappig om terug te lezen! Ik zal er een paar met jullie delen,  voor leuke uitspraken van Josephientje over andere onderwerpen, klik je hier >>>>

Deze zijn in de categorie “eten”:

Nichtje Bente-Elize :”Lust Josephine alleen jonge kaas?”
Josephine :”Ja en ook ‘meisjeskaas'”.

Toen Josephine in een pan met een rollade in de jus keek riep ze :”We eten krokodil!”

Toen ik haar “wat lekkers” had beloofd na haar middagslaapje riep Josephine :”Patatjes!”
Ik :”Nee, gewoon een snoepje uit de kast of een koekje of chipjes, of een ijsje…”
Josephine :”Nee, ijsjes wonen toch in de vriezer!”

Toen het vlees in de keuken op het fornuis stond:”Wat ruik ik toch voor heerlijk vlees? Ik voel het tuf al uit mijn wangen komen …”

Ineens onder het eten, heel serieus:”Mama, ik moet even met je praten…”
Mama :”Oh?”
Josephine :”Mijn buik zit vol…”

leuke-uitspraken-blog-copyright-trotse-moeders-albertine-5

Voor andere, persoonlijke, blogs van Trotse Moeders, klik hier >>>>

Voor persoonlijke blogs van Trotse Vaders, klik hier >>>>

About Albertine van Veldhuizen - van Pluuren

albertineplu@gmail.com'
Ik ben Albertine van Veldhuizen - van Pluuren en Trotse Moeder van 4 dochters! Josephine (2004) heeft als passie acteren en musicals, Babette (2005) hockeyt 3 x in de week, Floortje (2008) heeft haar eigen pony waar ze heel druk mee is en Daphne (2011) is onze jongste handenbinder. Daar zit een karakter in waar je U tegen zegt...zij hockeyt ook, maar hoopt op een dag te mogen paardrijden. Dan hebben we nog 2 honden, Hugo en Marnix, waar ons huishouden ook al niet veel relaxter van wordt, maar het wel veel gezelliger maken. Oh, en niet te vergeten...ik heb ook nog een man, Arne, met een eigen bedrijf waar heel veel tijd in gaat zitten. Kortom, deze moeder is druk druk druk, af en toe chaos in huis, een (te) volle agenda, maar ik zou mijn grote gezin voor geen prijs in de wereld willen missen.....

Check Also

Corona in Huize Trotse Moeders [persoonlijk blog-1]

Behalve Trotse Moeder zijn, en uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl heb ik ook een aantal …