Leuke uitspraken van ons kleine Josephientje – deel 2: eten [persoonlijke blog]

leuke-uitspraken-blog-copyright-trotse-moeders-albertine-6Laatst kwam ik in de la een notitieboekje tegen met leuke uitspraken van Josephine, toen het nog een Josephientje was … Zo grappig om terug te lezen! Ik zal er een paar met jullie delen,  voor leuke uitspraken van Josephientje over andere onderwerpen, klik je hier >>>>

Deze zijn in de categorie “eten”:

Nichtje Bente-Elize :”Lust Josephine alleen jonge kaas?”
Josephine :”Ja en ook ‘meisjeskaas'”.

Toen Josephine in een pan met een rollade in de jus keek riep ze :”We eten krokodil!”

Toen ik haar “wat lekkers” had beloofd na haar middagslaapje riep Josephine :”Patatjes!”
Ik :”Nee, gewoon een snoepje uit de kast of een koekje of chipjes, of een ijsje…”
Josephine :”Nee, ijsjes wonen toch in de vriezer!”

Toen het vlees in de keuken op het fornuis stond:”Wat ruik ik toch voor heerlijk vlees? Ik voel het tuf al uit mijn wangen komen …”

Ineens onder het eten, heel serieus:”Mama, ik moet even met je praten…”
Mama :”Oh?”
Josephine :”Mijn buik zit vol…”

leuke-uitspraken-blog-copyright-trotse-moeders-albertine-5

Voor andere, persoonlijke, blogs van Trotse Moeders, klik hier >>>>

Voor persoonlijke blogs van Trotse Vaders, klik hier >>>>

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Prinses Corry [persoonlijk blog]

Op 8 december 2003 waren we in Haarlem, bij mijn lieve schoonouders die inmiddels allebei …