Disney on Ice 2015 belooft weer een feest te worden!

Evenals vorig jaar zullen we zowel op TrotseVaders.nl als op TrotseMoeders.nl aandacht geven aan Disney on Ice. Deze wervelende show, vol bekende personages en muziek uit Disneyfilms en Disneyseries is een onvergetelijke ervaring, zo hebben we vorig jaar zelf mogen ervaren. Klik hier voor het verslag van Disney on Ice >>>>

FROZEN-ELSA-580x464

Dit jaar wordt deze show, waarbij niet alleen schaatsprestaties te zien zijn, maar ook allerlei andere vormen van vermaak op het ijs, wederom in de decembermaand georganiseerd. Toepasselijk, in de winter, maar ook praktisch omdat het voor veel kinderen samenvalt met de kerstvakantie. En Disney on Ice is echt een belevenis voor het hele gezin, kijk maar naar onderstaande video voor een korte indruk van eerdere shows:

Disney on Ice zal van 23 t/m 26 december 2015 te zien zijn op locatie Jaarbeurs Utrecht en van 28 t/m 30 december 2015 op locatie RAI Amsterdam. Houd onze websites en Social Media goed in de gaten voor acties en andere informatie!

disney-on-ice-trotse-moeders

Twijfel je of een show echt leuk is? Lees dan hier het verslag van een Trotse Vader die door zijn gezin “meegesleept” werd >>>>

Foto’s: (c) Feld Entertainment, (c) Disney

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

IJs – boek met 30 recepten

IJs…. ik ben er dol op en heb die liefde doorgegeven aan mijn jongste zoon. …