The Cool Club heeft een nieuwe collectie voor kinderen

Wanneer je eens iets anders aan de muur van de kinderkamer wilt dan de doorsnee afbeeldingen van Disney-personages of andere leuke kinderhelden-op-canvas, kijk dan eens naar de nieuwe collectie van The Cool Club. The Cool Club kreeg naamsbekendheid verkreeg door bekende personen, zoals Einstein, Cruyff en Amy Winehouse in eigen huisstijl te illustreren, blijft zichzelf hiermee vernieuwen. De collectie bestaat uit verschillende dieren en is eveneens in de herkenbare stijl ontworpen.

Er zijn 10 verschillende ontwerpen in de dierencollectie en ze zijn allemaal mooi. Goed gebruik van kleuren, mooie stijl en – extra belangrijk voor kinderen- vriendelijk en herkenbaar. Door het kleurgebruik zijn ze prima inpasbaar in een baby- of kinderkamer.

Wij ontvingen de ‘flamingo’, ingelijst en al. Mijn dochter was meteen enthousiast, zeker nu ze van kinderkamer naar “grote-meisjes-kamer” gaat. Haar ingelijste poster werd meteen op de plank naast haar bed gezet. Tussen de pup en de eenhoorn 😉

Toen opa Jan weer een keer bij ons kwam, heeft hij gezorgd dat de eenhoorn een mooi plekje kreeg op de slaapkamermuur. En het leuke is dat mijn dochter deze afbeelding niet snel beu zal worden. Hij is tijdloos en zal, door de mooie kleurstelling, ook in een volgende kamer, met andere kleuren samen, prima staan.

Voor haar volgende verjaardag wil mijn dochter graag een tweede afbeelding kiezen en uiteindelijk hoopt ze een muur vol te hebben met allerlei andere prints omdat die qua stijl prima bij elkaar passen. Maar de volgende wordt toch een dier, ze heeft haar zinnen gezet op de dalmatiër!

De ingelijste posters hebben een prima prijs, ook leuk als cadeautje dus! Voor de dierenposters van The Cool Club, klik hier >>>>

Babykamer-voorbeeld
Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share