Lego Chima Phoenix Vuurtempel genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2014

lego-chima-phoenix-vuurtempel-trotse-moeders-speelgoed-van-het-jaarLego Chima Phoenix Vuurtempel is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2014 in de leeftijdscategorie 8 en 9 jaar.

Uit het juryrapport:

Artikelomschrijving:
Het ultieme duel tussen Vuur en IJs begint als de Sabeltandstrijders de Vuurtempel van de Phoenix stam aanvallen. Als het de Sabeltandstam lukt de grote Phoenix aanvoerder Fluminox en zijn Chi te vangen, krijgen ze de controle over het hele Koninkrijk. Help Flinx de Tempel te verdedigen en lanceer de Vuurbommen. Als je de Vuur-Chi kracht activeert, verandert de tempel in een vliegende Phoenix die het kan opnemen tegen de Sabeltand flyer.

De mening van de jury:
De Chima Phoenix Vuurtempel is een compleet actieverhaal in een doos. Zet de tempel in elkaar en spelen maar.

Toelichting pedagoog:
lego-chima-phoenix-vuurtempel-trotse-moeders-speelgoed-van-het-jaar-2014-bouwdoosUiteraard worden er steeds vragen gesteld bij speelgoed dat schieten kan. Dat zou dus ook kunnen bij deze LEGO Chima Phoenix Vuurtempel-set. Maar, onderzoek wijst uit dat kinderen heel goed onderscheid kunnen maken tussen echt en spel en fantasie. Wel, dit LEGO speelgoed vraagt fantasie in het spelen met alle onderdelen van deze vuurtempel. Verder is het bouwen van de Vuurtempel ook een klus van grote precisie en goed volgen van het bouwschema (n.b. 1301 LEGO bouwstukjes!). Fijne motoriek, handvaardigheid en spelbehendigheid, deze zaken komen allemaal samen in deze LEGO Vuurtempel.

Lego Chima Phoenix Vuurtempel
Bestel deze LEGO bouwdoos hier >>>>

genomineerd-speelgoed-van-het-jaar-trotse-moeders-klik-hier

 

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Ocean Bricks in Koninklijke Burgers’ Zoo [verslag]

Het is jaren geleden dat we met z’n vijven naar een dierentuin zijn geweest. Vandaag …

Share
Share