Woezel en Pip: Avonturen in de Tovertuin

woezelMet Woezel en Pip is elke dag avontuur. In de Tovertuin beleven ze vrolijke en spannende verhalen. En onderweg wordt er altijd wel weer wat geleerd. Boven alles hebben ze plezier, met al hun vriendjes uit de Tovertuin.

DSC09235Recensie
Woezel en Pip…wie kent ze niet? Mijn dochter is in elk geval gek op deze twee lieve, ondeugende hondjes. We kregen dit boek pas laat (toen de kids al sliepen). Dus toen ze de volgende ochtend wakker werden en ik zei dat er ook een nieuw boek van Woezel en Pip beneden lag, stormde ze naar beneden. Al gauw was ze terug met het boek en stelde meteen de vraag : “Wil je dit boek voorlezen, mama?” En zo zaten we om 06.15u heerlijk Woezel en Pip te lezen.

In dit boek staan negen leuke verhaaltjes van Woezel en Pip. Uiteraard ontbreken de prachtige illustraties van Woezel en Pip ook in dit boek niet. Mijn dochter vind alle verhalen stuk voor stuk leuk. Maar dat kan volgens mij ook niet anders; de verhalen van Woezel en Pip zijn én blijven gewoon leuk.

In dit boek staan de volgende verhalen: Tantedag, Pas op Buurpoes, Visje, Verdwaald,Toneel-Stuk, Picknicken, Onweer in de Tovertuin, Is morgen vandaag? en Naar de maan.DSC09234

Dit boek is een hele leuke aanvulling op de Woezel en Pip verzameling van mijn dochter. Het is zeker dat ze dit boek nog vaak zal pakken om te lezen!

Woezel en Pip Avonturen in de Tovertuin – Guusje Nederhorst
Hardcover, 61 pagina’s, uitgeverij Leopold
Bestel dit boek hier >>>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

De avonturen van Tommie en Lotje (deel 2)

Deze bundel staat vol herkenbare, humoristische en soms ook spannende verhalen over Lotje en haar …

Share
Share