De nieuwe kinderwagens van Mima

WAUW! Was het eerste wat ik dacht toen ik de nieuwe Mima flair collectie zag. Een collectie mooie kinderwagens geïnspireerd door de interieurs van klassieke, Britse bolides met  handgemaakte leren stuurwielen en stoelen. De kinderwagens zijn verkrijgbaar in de prachtige kleuren camel, bruin en zwart en hebben een chique zwart frame.

Het leer, de chique kleuren en een gestroomlijnd frame maken de award winnende modellen Xari en Kobi ware trendsetters. Het model Xari is een compacte kinderwagen die met je baby meegroeit, het model Kobi is een kinderwagen die met het gezin meegroeit en is geschikt voor het vervoer van twee kinderen.

Om de kinderwagen tot in de puntjes te stylen, kunnen ouders in spé zelf de bekledingskleur van het zitje kiezen. Hierdoor ontstaan unieke én stijlvolle combinaties!

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Glam Goo Mega Kit – verwerk slijm in een accessoire [review]

Slijm maken…. het is een rage die ook in Huize Trotse Moeders populair is. Vooral …