Biologische opvolgmelk van Kruidvat

Kruidvat Standaard BIO is een uitgebalanceerde opvolgmelk voor baby’s vanaf 6 maanden. Deze opvolgmelk is volledig samengesteld uit ingrediënten uit de biologische landbouw. De Kruidvat Standaard 2 BIO is bedoeld voor baby’s vanaf 6 maanden en ouder.

Recensie
Voor mij, of beter gezegd voor mijn dochter van 6 maanden oud, de eer deze opvolgmelk van de Kruidvat te proberen. Helaas kan ze zelf nog niet voldoende aangeven hoe lekker het smaakt, maar mijn dochter smult er wel van. Persoonlijk vind ik zelf alle opvolgmelk van alle merken niet lekker smaken, dus dat neem ik niet in overweging.

Omdat het mijn dochter Jasmijn goed bevalt, ben ik absoluut voorstander voor een vervolg. Ze krijgt er geen krampjes van wat bij sommige andere voedingen van andere merken wel het geval is. De prijs is ook een enorm groot verschil. Ons “vaste merk” vraagt rond de € 10 voor een verpakking van 700 gram. De Kruidvat biedt een gunstige prijs van rond de € 5 euro voor een verpakking van 600 gram. En dan is hij ook nog eens biologisch! Nadelen heb ik niet kunnen vinden bij dit product, dus het is zeker de moeite waard om over te stappen naar dit huismerk.

 

About Marjolein van Beek

mayoleinvanbeek@gmail.com'
Wonend in de Achterhoek met mijn dochter Jasmijn (6 jaar), en mijn zoontje Daan (3 jaar), Mijn brood verdien ik als tandartsassistente. Dagelijks probeer ik een balans te vinden tussen een leuke mama zijn en een werkende vrouw te blijven. In mijn schaarse vrije tijd ga ik graag lekker op stap, trek ik me terug met een boek, of onderneem ik leuke dingen met mijn kindjes. In september 2013 bracht ik een boek uit over ontzwangeren met wellicht ooit een vervolg.....

Check Also

Eindelijk hulp bij koemelkallergie?

Koemelkallergie is de meest voorkomende voedselallergie bij baby’s. Lastig, want het eerste jaar van zijn …