De Film van Dylan Haegens

Wanneer je wat grotere kinderen hebt, heb je ongetwijfeld van Dylan Haegens gehoord. Een enorm populaire “YouTuber” die samen met vrienden en met zijn vriendin Marit op bijzonder professionele manier al enorm veel YouTube video’s heeft gemaakt.

De Film van Dylan Haegens
Mijn tweeling is grote fan, niet in het minst omdat Dylan en Marit ‘in het echt’ ook erg aardig zijn. En dus kijken ze al een hele tijd uit naar De Film van Dylan Haegens. Want ja, deze YouTuber komt op het grote scherm! Vanaf 16 augustus 2018 zal de film in de Nederlandse bioscopen te zien zijn, een dag eerder al in de Belgische bioscopen.

Hieronder alvast de trailer en algemene informatie:

Waar gaat De Film van Dylan Haegens over?
Dylan heeft zijn leven goed op orde; hij heeft een succesvol YouTube kanaal, een eigen tosti-zaak en een leuk team: Rick, Teun en Marit. Er is alleen één stoorzender: IJsbrand. Hij is ook een YouTuber en maakt vrijwel iedere video van Dylan na, alleen dan veel beter.

De laatste tijd is IJsbrand wel erg snel met het uploaden van video’s, zo snel dat het verdacht wordt. Dylan gaat samen met Teun op onderzoek uit en ontdekt het geheim van IJsbrand. Ze besluiten om zijn geheim zelf toe te passen. Het lijkt een perfecte oplossing, maar dit loopt totaal anders dan gepland. Vriendschap en liefde worden op de proef gesteld en Dylan moet alles op alles zetten om zijn vrienden en het succes niet te verliezen.

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Jippie No More! op het Cinekid Festival en vanaf 13 december in de bioscoop.

Iedere herfstvakantie vindt Cinekid Festival plaats: het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. De nieuwste …

Share
Share