Kerstpoëzie voor peuter en kleuter

Lieve, grappige kerstverhaaltjes op rijm. Over een kerststal zonder schaapje, en over twee verliefde engeltjes. Over een roodborstje dat boven in een kerstboom een nestje gaat maken, en over drie koningen en een prachtige ster. Over Jan en Noortje die herdertjes mogen spelen in een kerstspel, over de zeven kleine broertjes, en nog veel meer…

Recensie
Speciaal voor peuters en kleuters is dit boekje geschreven. Het staat vol met korte versjes over kerst. Allen op een hele leuke manier geschreven, gecombineerd met prachtige kleurrijke illustraties. Nu moet ik er wel bij zeggen dat mijn dochter van 2 jaar dit geen leuk boekje vindt. Het kan zijn dat ze nog net te jong is voor dit boekje. Ik ga ervan uit dat ze Kerstpoëzie over een tijdje wél erg leuk gaat vinden. Mijn zoon van 4 jaar vindt de versjes wel heel erg leuk.

Kerstpoëzie is vooral een boek om rondom kerst voor te lezen om helemaal in de sfeer te komen.

Kerstpoëzie – Marianne Busser & Ron Schröder
Poëzie, hardcover, 29 pagina’s, The house of Books
Bestel dit boek hier via Bol.com>>Lees ook:
Dikkie dik viert kerst
De kleine kerstman gaat op reis
Vrolijk kerstfeest, Paultje!

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Première eerste hulp bij Kerst

Met nog minder dan drie weken te gaan tot kerst is dit hét moment om …

Share
Share