Telefoonhoesje van Marike Monique

Marike Monique ontwerpt voor diverse gelegenheden; avond-, bruids en feesttasjes in zijde gecombineerd met diverse stoffen, grote- en kleine tassen voor casual gebruik, stoere tassen in leer en/of met koeien- en schapenhuiden, klassieke tassen van leer gecombineerd met een bijzondere stof, toilettasjes, lederen brillenkokers en tassen op maat voor elke gelegenheid.

In mijn handen heb ik een telefoonhoes aan een leren gevlochten hang koord, voor om je nek. Het hang koord is overigens makkelijk verwijderbaar door middel van een klik systeem. Je kunt  je sleutels er aan hangen door middel van een bijbehorende sleutelhanger en er is ook plaats voor pasjes. Ideaal voor als je op stap gaat en het minimale mee wilt nemen.

Mijn eerste indruk is twijfelachtig. Het product zit goed in elkaar, ziet er prachtig uit en heeft een mooie uitstraling.  Zelf hou ik erg van grote tassen, waar zoveel mogelijk rommel in kan. Dus ik moet wennen aan het kleine formaat. Maar die uitdaging ga ik graag aan.

Ik besluit het product op twee manieren te testen; puur als telefoonhoesje zonder hangkoord voor in mijn grote tas en als klein tasje, zodat ik het hoesje ook kan testen met hang koord. Als telefoonhoesje in mijn tas fungeert het hoesje uitstekend. Het is makkelijk vindbaar, mijn telefoon blijft goed hoorbaar en bijkomend voordeel is dat door het hoesje mijn telefoon geen beschadigingen oploopt. Wat dat betreft voldoet het product aan de wensen en eisen die eraan gesteld mogen worden. Het is een functioneel en goed hoesje.

Als klein tasje functioneert het hoesje ook prima. Ik hang mijn sleutels aan de ring, ik stop mijn pinpas in het daarvoor bestemde vakje en ik neem natuurlijk ook mijn telefoon mee. Het koord is voor mij, als kleine vrouw van 1.65 cm, te lang. Het hoesje hangt als ik sta tot ruim over mijn knieën en als ik zit bijna op de grond. Dat geeft mij een onveilig gevoel omdat ik mijn belangrijkste spullen nu niet dichtbij genoeg heb. Het koord kleiner maken is geen optie, aangezien er geen systeem aan zit wat het koord kan vergroten of verkleinen. Dat is jammer want hierdoor is het dragen van het telefoonhoesje niet voor elke lengte mogelijk. Onderweg krijg ik de nodige complimenten over de uiterlijk van het hoesje. Wat dat betreft voldoet het product aan de wens, het wordt opgemerkt en het uiterlijk wordt gewaardeerd.

Het is een mooi hoesje, van prachtige producten (leer/huid) gemaakt en heeft een uniek uiterlijk. Maar de prijs laat mij schrikken, het hoesje kost met koord € 49,50 en zonder koord € 35,00. Gezien de kwaliteit snap ik de hoge prijs, maar daardoor word ik afgeschrikt het product te kopen en dat is zonde. Want het is een functioneel hoesje, die afgezien van zijn uiterlijk ook de nodige bescherming biedt aan telefoon en pasjes als je deze los in het hoesje zou doen. Goed om te vermelden is dat het hoesje geschikt is voor meerdere smartphones, onder andere ook van Samsung.

Nu ik het hoesje in huis heb, zal ik deze zeker blijven gebruiken. Ik vind het namelijk handig om te gebruiken in mijn grote tas. Ik zal het product ook zeker aanbevelen aan anderen, puur op zijn functionaliteit en uiterlijk. Dat de prijs, naar mijn idee, te hoog is zal ik bij mijn aanbeveling toevoegen aangezien niet iedereen zal van de prijs schrikken.

Kijk voor meer informatie op www.handtasjes.nl.

About Malu

lambertmalu@gmail.com'
Ik ben Malu, pedagoge en sinds januari 2013 moeder van een zoon. Samen met de liefste man van de wereld woon ik in Tiel. Lange strand of boswandelingen zijn activiteiten waar ik erg van geniet. Verder hou ik van gezelligheid en op stap gaan met vrienden, lekker op de bank genieten van een kop thee en goed boek of het schrijven van blogs.

Check Also

Verwen jezelf en je gezin met #GetItCovered

Ik kende Smartphonehoesjes.nl van – ja, je raadt het al – telefoonhoesjes! Maar ze bieden …