Dit is een eenvoudige manier om vis in de oven klaar te maken. Je kunt de vis voor een aantal personen in één groot stuk folie bakken, maar leuker is om voor iedereen een apart pakketje te maken om zelf op het bord te kunnen “uitpakken”.
Let bij kinderen op: ook al is het folie al afgekoeld, de vis is nog erg warm als het pakketje net uit de oven komt.
Nodig:
Stukje visfilet per persoon
Tijm
Dille
Peper
Schijfjes tomaat
Ui-ringen
Zwitserse strooikaas
Bereiding:
Leg een stuk aluminiumfolie met de doffe kant naar buiten. Als de glanzende kant van de aluminiumfolie naar buiten ligt, houdt het warmte tegen, vandaar dat de doffe kant naar buiten moet.
Daarop de vis, dan de kruiden, schijfjes tomaten en de uiringen
Bestrooi met de Zwitserse strooikaas.
Sluit de aluminiumfolie.
30 minuten in de oven op 160 graden.
Heerlijk recept, eet smakelijk! Wij hebben hier roerbakgroenten (klik hier voor het recept) en rijst bij gegeten.
Voor andere recepten van Trotse Moeders, klik hier >>>>