Nog een keer!

Het draakje Fred moet naar bed. Er is nog tijd voor één verhaaltje. Fred vindt het boek heel erg mooi. Zo mooi dat het nog een keer wil horen. En nog een keer. En nog een keer. En nog een keer…

Recensie
Nog een keer! is een heel leuk en herkenbaar boek voor peuters en kleuters. Draakje Fred wil nog niet naar bed en probeert daarom tijd te rekken. Hij wil het verhaaltje steeds nog een keer horen.  Dit ene zinnetje komt dan ook héél vaak voor in dit boek…

Mijn dochter van 3 jaar, begon hard te lachen toen ik dit verhaal voorlas. Ze vond het erg grappig dat Draakje Fred steeds weer “nog een keer!” zei. Toen ik halverwege het verhaal was ( en dus al heel vaak “nog een keer!” had gezegd), zei ze: “Weet je wat ik straks zeg als het verhaal uit is?” Ja dat wist ik natuurlijk wel, maar daar trap ik niet in. Dus toen ze aan het eind van het verhaal zei: “Nog een keer!”, zei ik dat ze het boek nou zelf mocht gaan bekijken zo vaak als ze wou. Gelukkig was ze zo moe, dat ze na 5 minuten al heerlijk sliep.

Op de laatste bladzijde en in de kaft aan de achterkant heeft Draakje Fred een echt gat gebriesd, omdat hij zo hard: “Nog een keer!” schreeuwt. Dit vind mijn dochter ook heel erg leuk. Zo kan ze net doen alsof ze het boek leest, maar ondertussen iedereen in de kamer in de gaten houdt… Nog een keer! is dan ook een heel leuk en humoristisch boek voor jonge kinderen!

Nog een keer! – Emily Gravett
Prentenboek, hardcover, 28 pagina’s, Van Goor
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Geniet van een heerlijke nachtrust om overdag energiek te zijn voor je kinderen

Voel je je als ouder de hele tijd moe? Dat is zo gek nog niet. …

Share
Share