Veilig zwemmen met de Swimtrainer

Wil jij je kindje laten zwemmen, maar durf je hem niet in die zwembandjes rond te laten spartelen? Dan is de Swimtrainer een perfecte oplossing. De Swimtrainer wordt namelijk gebruikt voor vroege gewenning in het water en voor het leren van de juiste beenbewegingen. Hij geeft kinderen dus het noodzakelijke gevoel van prestatie en veiligheid in het water tijdens elke fase van hun ontwikkeling. Deze unieke en veilige zwemband is ontworpen voor jonge kinderen. Van baby tot kleuter, voor beginners in het water tot de wat gevorderden.

De Swimtrainer is er in 3 verschillende soorten:

  • De rode zwemband staat is vooral voor de hele kleine kindjes die willen leren zwemmen en je kan hem al gebruiken vanaf 3 maanden.
  • De oranje zwemband is voor kleine kinderen die beginnen met zwemmen of al een beetje kunnen zwemmen met een maximum gewicht van 30 kg.
  • De gele zwemband is echt alleen voor kinderen die echt al redelijk goed kunnen zwemmen; deze is ook te gebruiken voor kinderen met een beperking en heb een maximum gewicht van 36 kg.

Alle 3 de soorten zijn gemaakt uit robuust PVC en hebben 5 opblaasbare kamers. De opblaasbare schouderbanden en handige klipsluiting zorgen voor een snelle en veilige montage. Deze Swimtrainer is getest door TÜV & GS, voldoet aan de Australische Standaard” “AS 1900 – 2002 Flotatie” en is ftalaatvrij. De Swimtrainers zijn verkrijgbaar via www.slipperwereld.nl.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Met de tweeling in Frankrijk – verslag [deel 2]

We hebben een paar heerlijke, zonnige dagen gehad op camping Aux Rives du Soleil, beaucoup …

Share
Share