Een “Selfie-cam”, hoe cool is dat? [review]

kidizoom-selfie-cam-camera-vtech-trotse-moeders-1Nieuwe look, juiste hoek, 1-2-3…Selfie! Met deze compacte en lichtgewicht camera maak je foto’s en video’s met tal van te gekke bewerkingen en effecten.

Gebruik de selfie stick om coole selfies en actiefilmpjes te maken samen met je vrienden! Kies verschillende kapsels en make-up effecten voor een compleet nieuwe look of speel drie te gekke spellen. Sluit de camera aan op een laptop/computer en upload je mooie foto’s en filmpjes om ze te delen met je familie en vrienden.

De Selfie Cam heeft een 180 graden draaibare cameralens en kleuren LCD-scherm. Het intern geheugen bevat 128MB met ruimte voor ongeveer 600 foto’s of 6 minuten filmopname.

Recensie
Een Selfie Cam, dat is echt zó goed bedacht van VTech. Over de kwaliteit kan ik kort zijn: die is weer, zoals altijd, prima. Maar het plezier van een eigen Selfie Cam is wel het grootste pluspunt bij dit nieuwe VTech product. Eerder kregen we al een KidiZoom actioncam toegestuurd ter recensie en een eigen camera is voor mijn kinderen toch wel enorm leuk.

kidizoom-selfie-cam-camera-vtech-trotse-moeders-7 kidizoom-selfie-cam-camera-vtech-trotse-moeders-5

Extra leuk is dat zowel de KidiZoom Action Cam als de KidiZoom Selfie Cam veel meer bieden dan alleen een camera, waarvan de kwaliteit prima is voor de relatief lage prijs die je er aan uitgeeft. Er zitten spelletjes op, je kunt allerlei effecten toevoegen en zo kunnen je kinderen onderweg ergens heen, zichzelf ook vermaken. Onderstaande foto’s zijn in de trein genomen, onderweg naar het Studio 100 Winterfestival:

kidizoom-selfie-cam-v-tech-copyright-trotse-moeders

De selfie-stick is eenvoudig van de camera af te halen, waardoor je kind een volwaardige kindercamera heeft, met allerlei leuke extra’s. Maar juist het totaalpakket, inclusief selfiestick, maakt dit zo’n leuk cadeau. Heel hip om mee te doen met een trend die populair is bij jong en oud.

kidizoom-selfie-cam-v-tech-copyright-trotse-moeders-1

Op bovenstaande foto zie je het resultaat van een foto die tijdens het concert gemaakt is. Je ziet dat de kwaliteit prima is. De knoppen op het toestel zijn eenvoudig te bedienen, vrijwel intuïtief. Kortom: een prachtig stuk ‘speelgoed’ voor kinderen waarmee ze op een leuke manier aan de slag kunnen met hun creativiteit.

KidiZoom Selfie Cam – VTech
Genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2016
Bestel deze kindercamera met selfie-stick hier >>>>

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Wat kun je allemaal met Nintendo Switch Online? Mijn ervaring en mening.

Ik heb een jaar lang Nintendo Switch online gekregen. Dit is mijn recensie daarover. Wat …